Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy percen belül elélvezek behatolás után. Hasonló tapasztalat? Orvoshoz fogok fordulni ez nem normális.
Évekig tartó párkapcsolat után orvoshoz fordulok a fenti okok miatt. A párkapcsolat nem emiatt ment tönkre, viszont én rám mindig is hatással volt. Ennek ellenére a partnerem mindig megértő volt és nem várt el többet tőlem, sosem kellett neki ennél több.
A szex előtti előjátékot mindig is bírtam. A makk a legérzékenyebb számomra, hiszen behatolás után 10-en másodpercen belül élvezek, ez miatt fogok orvoshoz fordulni.
Van ilyen vagy ehhez hasonló tapasztalatotok?
Jártam már több pszichológusnál is de elmondásuk szerint ez nem lelki eredetű.
Addig még nem "gyógyulok" meg nem merek új kapcsolatot létesíteni, és az egy éjszakás kalandot sem próbálnám ki. (még sosem volt)
24Férfi
Nem pszichés, már több orvos látott. Erősen érzékeny a makk része. Orvos gyógyszeres kezelést javasolt, de egyelőre személyes megbeszélés nem történt de állítása szerint több hasonló páciens helyzete javult.
Először is, szégyellem hogy így működök de ha tehetnék róla már nem így működnék, úgy hogy ez miatt kritizálni nem fair, inkább csak magadat minősíted. Senkinek nem akarok "lekommunikálni" főleg nem kifogásokat keresni ami miatt gyorsan mentem el.
Késleltetők összes verzióját kipróbáltam már. Ezért kerestem fel konkrét urológust, aki ezzel foglalkozik.
Egyszerűen csak saját tapasztalatokra lennék kiváncsi, hiszen biztosan nem én vagyok az egyetlen.
Tessék? Megindokolnád az egyszerűen habokba keringő válaszod?
A szakértelem szerint a problémámat orvosolni lehet és fogom is. Egyebek mellett tapasztalatokra voltam kiváncsi és nem kioktatásra.
Húha. Próbálom felfogni. Érzékeled az én meghunyászkodó, szenvedő állapotomat?! Szenzorok?
Tessék?! Ott tartunk, hogy egy ismeretlen kérdése alapján te már ítélkezel mások felett és megállapítod ki milyen ember?
Fogalmad sincs, milyen problémám van ezek szerint mert ha legalább sejtenéd akkor lenne benne tapasztalatod. DE mivel nincsen tapasztalatod, tehát se te se párod se ismerősöd nem élt meg ilyen esetet az azért van mert szerencsések vagytok. Viszont nem lehet megfeledkezni arról, hogy ilyen létezik és vannak emberek akik ezzel együtt élnek és ezzel küzdenek. Egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!