Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit élveznek a férfiak az anális szexben?
A férfiaknak élvezetes, mert meleg és jól besíkosítózva jól csúszik benne a farok, a zároizom viszont a puncihoz képest is erősebben szorít, illetve ott az érzés, hogy most azokat a formás idomokat dugja.
Vagy mondj neki nemet, vagy tapasztald ki, hogy neked mi a jó.
Ne engedj neki, hogy rábeszéljen. Ha fáj, akkor nem jó.
Mi egyszerre "csináljuk", ugy nekem is jo.
Azaz p.nciban a farka es kicait bedugja az ujját a masikba. Ilyenkor valahogy a p.nciban jobban érzem a farkát és max élvezet nyújt es a kettőt egyutt érezni abszolut más mint kulon a kettőt.
A csak az anált, azt soha nem is vállalnám be.
De szoktuk ugyis hogy p.ncinmmban van csiklo kivulrol vibrivel izgatva es análisan is kapok vmi vékony vmit vagy az ujját (a farka egyáltalán nem férne be)
Es amikor 3 dolgot kapok egyszerre, az leirhatatlanul jo.
*csak ezt arra irtam hátha segit hogyan szerethetnéd meg.
A páromat legfokepp az izgatja hogy" tiltott gyümölcs"
#12: Sajnálom, hogy így jártál, mert sz@rul csináltátok, túl gyorsra erőltette a partnered. Ezt kezdő anal kit-tel szokták kezdeni. Nagyon alaposan kell lazítani, és lehet, hogy a célméret (a pénisz), csak 3+-odik alkalommal megy be, ugyanis a szervezetnek is szoknia kell, hogy egy adott ingerre, környezetre tágulni kell. És akkor a következő alkalommal ugyanannyira már kisebb idő alatt tágul. Mondom: nekem a 6 cm*23 cm-es Real Rapture 10" a kb. 8-dik alkalomra ment be tövig, és csak a 10. alkalomtól kezdtem el élvezni a dolgot. Szokni kell, de nagyon jó érzés utána. De senki sem kötelezhető ilyen hozzászoktatásra.
#16: Na, ezért szeretnék néha nő lenni. ;-)
41FHET
#19: Nekem a dildózás olyan mint a tánc és az olvasás. Állítólag élvezetes (de nem mindenkinek), és kell egy idő míg az ember meg tudja ítélni, hogy jó-e neki vagy nem kell. Én türelmesebb voltam.
"sok pasi ki nem állhatja ..." Mert tévesen a homoszexualitás okozójának vagy jelzőjének tartják.
"akkor fordítva mi ez?" Behatolóként nem ő az alárendelt, hanem ő a domináns. Itt csak azt nem szabad elfelejteni, hogy ennek ellenére az análban még sokkal jobban kell figyelni a partnerre, mint amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!