Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit élveznek a férfiak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit élveznek a férfiak az anális szexben?

Figyelt kérdés
Egyszer engedtem meg a páromnak, nekem nem esett jól, fájt és feszített. De folyton nyaggat vele, hogy szeretné még egyszer.

2021. jún. 14. 16:14
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
90%

A férfiaknak élvezetes, mert meleg és jól besíkosítózva jól csúszik benne a farok, a zároizom viszont a puncihoz képest is erősebben szorít, illetve ott az érzés, hogy most azokat a formás idomokat dugja.

Vagy mondj neki nemet, vagy tapasztald ki, hogy neked mi a jó.

Ne engedj neki, hogy rábeszéljen. Ha fáj, akkor nem jó.

2021. jún. 14. 22:05
 12/54 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is fájt, mi kétszer próbáltuk. Véreztem és aranyerem lett, aktus közben kaki is keletkezett, ami tovább rontotta a helyzetet, pedig jól ki lettem öblítve és fokozatosság volt síkosítóval. Soha többet. Egy tragédia, rémálom számomra. Párom viszont úgy emlékszik vissza mint egy nagyon jó emlékre, ami csak felbosszant, hisz én szenvedtem és nagyon rosszul voltam közben. 😞
2021. jún. 16. 18:26
 13/54 anonim ***** válasza:
0%
Ha anyira rosz lenne nem lett volna 2 alkalom csak 1
2021. jún. 16. 21:56
 14/54 anonim ***** válasza:
86%
#13 azért volt két alkalom mert érzelmileg zsarolt és elhitette vele hogy másodszorra jobb lesz. Csak ezért. ;)
2021. jún. 16. 22:10
 15/54 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom hogy mit élveznek benne, próbáltam én is párommal, de semmivel sem nyújtott többet, mi a sima szex 🤷‍♂️ 48F
2021. jún. 17. 08:07
 16/54 anonim ***** válasza:
63%

Mi egyszerre "csináljuk", ugy nekem is jo.

Azaz p.nciban a farka es kicait bedugja az ujját a masikba. Ilyenkor valahogy a p.nciban jobban érzem a farkát és max élvezet nyújt es a kettőt egyutt érezni abszolut más mint kulon a kettőt.

A csak az anált, azt soha nem is vállalnám be.

De szoktuk ugyis hogy p.ncinmmban van csiklo kivulrol vibrivel izgatva es análisan is kapok vmi vékony vmit vagy az ujját (a farka egyáltalán nem férne be)

Es amikor 3 dolgot kapok egyszerre, az leirhatatlanul jo.

2021. jún. 17. 09:15
 17/54 anonim ***** válasza:
72%

*csak ezt arra irtam hátha segit hogyan szerethetnéd meg.

A páromat legfokepp az izgatja hogy" tiltott gyümölcs"

2021. jún. 17. 09:16
 18/54 anonymousreview60 ***** válasza:
30%

#12: Sajnálom, hogy így jártál, mert sz@rul csináltátok, túl gyorsra erőltette a partnered. Ezt kezdő anal kit-tel szokták kezdeni. Nagyon alaposan kell lazítani, és lehet, hogy a célméret (a pénisz), csak 3+-odik alkalommal megy be, ugyanis a szervezetnek is szoknia kell, hogy egy adott ingerre, környezetre tágulni kell. És akkor a következő alkalommal ugyanannyira már kisebb idő alatt tágul. Mondom: nekem a 6 cm*23 cm-es Real Rapture 10" a kb. 8-dik alkalomra ment be tövig, és csak a 10. alkalomtól kezdtem el élvezni a dolgot. Szokni kell, de nagyon jó érzés utána. De senki sem kötelezhető ilyen hozzászoktatásra.

#16: Na, ezért szeretnék néha nő lenni. ;-)

41FHET

2021. jún. 17. 13:32
 19/54 anonim ***** válasza:
94%
Ha valami elsőre nem megy, másodszorra sem élvezem, azt nem erőltetem. A dohányzás nekem elsőre is tetszett, azt nem erőltettem. A szeszes italok is finomak, nem volt még olyan hogy grimaszoltam volna. Az anál nemhogy elsőre de másodszorra is egy rémálom volt, nem is értem mit lehet abban szeretni női szemszögből. Ugye a pasik szemszögéből egyértelmű; nincs fájdalom, feszítő érzés, és sok pasi ki nem állhatja ha segglyukához nxúlok, akkor fordítva mi ez?
2021. jún. 17. 13:41
 20/54 anonymousreview60 ***** válasza:
80%

#19: Nekem a dildózás olyan mint a tánc és az olvasás. Állítólag élvezetes (de nem mindenkinek), és kell egy idő míg az ember meg tudja ítélni, hogy jó-e neki vagy nem kell. Én türelmesebb voltam.

"sok pasi ki nem állhatja ..." Mert tévesen a homoszexualitás okozójának vagy jelzőjének tartják.

"akkor fordítva mi ez?" Behatolóként nem ő az alárendelt, hanem ő a domináns. Itt csak azt nem szabad elfelejteni, hogy ennek ellenére az análban még sokkal jobban kell figyelni a partnerre, mint amúgy.

2021. jún. 17. 15:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!