Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit élveznek a férfiak az anális szexben?
Figyelt kérdés
Egyszer engedtem meg a páromnak, nekem nem esett jól, fájt és feszített. De folyton nyaggat vele, hogy szeretné még egyszer.2021. jún. 14. 16:14
22/54 anonim válasza:
#12 Ez a történet vagy nem igaz, vagy nem így.
Egyetlen rosszul megejtett anális behatolástól senkinek nem lesz aranyere.
23/54 anonim válasza:
22-es pedig igaz. Ettől lett aranyerem. Olvass utána hogy alakul ki. Aktus közben is vérzett, kegyetlenül fájt, gyomorideges is vagyok szóval kakis is lett pedig előtte kimostam + utána 2 hónapig fájt a seggem. Valaki nem bírja ennyi. Szerintem végbélszűkületem van, azért repedt meg belül a bőr és ezért nem élveztem ennyi tágítás után sem.
24/54 anonim válasza:
Nem okoskodni akarok, de miért folytattátok miután fájt és miután vérzett is?
25/54 anonim válasza:
Te olvass utána. Egyetlen rossz anális behatolástól nem lesz instant aranyere senkinek.
27/54 anonim válasza:
24-es mit mondott jól, ha kérdezett?
Miután vérett abbahagytuk. Ezen nincs mit agyalni... Utána jött az aranyér, nyilván közben nem tudtam, hogy na akkor itt egy aranyér. Atyaég...
28/54 anonim válasza:
Az aranyér kialakulása egy folyamat eredménye. Nem egy gyors, traumatikus sérülés.
Ne beszélj sületlenségeket.
29/54 anonim válasza:
Mikor ertitek mar meg, hogy a lanyok nem kakilnak? miert kell ezt magyarazni?
30/54 A kérdező kommentje:
29 Szerinted mit csinálunk? A szánkon köpjük ki, mint a bagoly?
2021. jún. 19. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!