Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ha választani kellene,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha választani kellene, kivel szexelnétek?

Figyelt kérdés

A, egy többszörös gyilkos

B, egy kigyúrt, nagyfarkú pedofil

C, átlagos srác, kis pénisszel és korai magömléssel.

(Nyilván az "egyik sem" válasz az első kettőt jelenti, szóval ne fárasszatok ezzel.)

2021. ápr. 27. 20:54
 81/93 anonim ***** válasza:
89%

"67: szakmai szemmel lehet, hogy az, de ismétlem, számomra nem ez volt a lényeg. A cél az volt, hogy egy morálisan elítélhető egyénnek mennyi "esélye" van egy erkölcsileg kifogástalan, de szexuálisan problémás egyénnel. Persze most felcsillant a szemed, mivel nem mondtam, hogy morálisan milyen a "c" verzió - de ahogy írtam, sarkítottam, a legkiemelkedő negatív jelzőket írtam le."

Igen, erre mondom, hogy a másik kérdés részben alkalmas erre, de ez a a kérdés viszont ehhez a célhoz is szar lett.

2021. máj. 7. 16:19
 82/93 A kérdező kommentje:
80: kettőnk között csupán annyi a különbség, hogy én a kérdésre adott válaszokkal alá tudom támasztani az igazamat...
2021. máj. 7. 18:55
 83/93 anonim ***** válasza:
91%

Mármint azt GONDOLOD, hogy alá tudod támasztani.

Ami nekd végül is pont elég, mert ezt a kérdést magadnak írtad ki.

Másokat nem tudsz ugyan megyőzni, de ez nem a te bajod.

2021. máj. 7. 19:16
 84/93 anonim ***** válasza:
17%
Engem azért részben meggyőzött volna, mert pl többször le is írtam a véleményemet ami egyezik azzal hogy itt tényleg van egy morális válság az itt egózó "hölgyek" nagy részében, akik nem merik bevállalni hogy a pofozkodás rosszabb mint ha jó vele a szex, mert félnek hogy az túl égő lenne. De azzal már nem tudok mit kezdeni ha a kérdezőnek ez sem elég mert csak arra van rákattanva hogy ne kritizáljam egyik kérdését sem :D Egyébként tudnék még mit írni hogy egy ilyen gyakori szavazós "vélemény" mennyit ér (semmit, mert akinek ilyen szinten nincs önismerete annak általában a véleménye sem túl hiteles) de ezt itt fölösleges taglalni.
2021. máj. 7. 20:44
 85/93 A kérdező kommentje:

83: A válaszok továbbra is olvashatók.

Elég bizonyíték az. Nyilván ha neked fáj az igazság, ezt örökké tagadni fogod.

2021. máj. 7. 21:43
 86/93 anonim ***** válasza:
91%

Jesszus, micsoda kincseket talál itt az ember a disszertációjához!😀

Én az A-t választanám, mivel jó eséllyel nem is tudom hogy az. Plusz, ha egy adott célhoz kell célszerszámot választani, akkor az lesz a jó, amelyik a legnagyobb eséllyel megfelelő.

És tudod mit, legyél nagyon boldog, elárulom, hogy igenis van ösztön is a dologban, mert vonzóbb egy intelligens, magára adó, jó megjelenésű, magabiztos fickó, mint valaki, akiből ezek hiányoznak, legyen bármilyen kedves aranyos is, legfeljebb barátként tudnék tekinteni rá. Meg amúgy is nagyon romlott vagyok, már a teremtéstörténetben is Lucifer volt a kedvencem, plusz én bezabáltam volna az összes almát 😂😂😂

2021. máj. 8. 02:56
 87/93 anonim ***** válasza:
17%

Végülis, igazából valami ilyesmiről beszéltem :)

Az itt írkáló véleményvezérek jó része totál kamu, hiányos önismerettel, megfelelési kényszerrel. Például az utolsó válaszoló véletlenül nem felejtette el még egy külön bejegyzésben kiemelni, hogy a doktori disszertációját írja 😂 Nem illik ide, de csak sikerült valahogy belecsempészni. Másrészt ugyanez az ember ha picit is komolyan bírná venni amit ír, teljesen mást vallana a valóságban, mondjuk ha a vádlottat vezetőszáron hallgatják ki a markó utcában és beidézték mint tanút, falfehér arccal sírva ecsetelné a vallomásában a bírónak hogy neki semmi köze nincs a vádlott tetteihez, semmiről nem tudott, az Akác utcai 72 éves brutálisan meggyilkolt néni és két fia, Ábel és Gergely haláláért. Természetesen, ha bármiről tudott volna, a lehető legmesszebb elkerülte volna és váltig állítaná, hogy semmilyen vonzódása nincs az erőszakot elkövető személyekhez, akárhogy is kérdeznék. De ez egy virtuális világ, mindenféle tét nélkül és mindenki (vagy 95%) az ilyen farokméregetésre használja, hogy kiélje a saját kis zárt világának nagymenős érvényesülését.

Ezt érdemes lenne megértened, neked is, kérdező, mert túlságosan véresenk komolyan veszed azt, amit egy ilyen fórumon pötyögnek a komplexusoktól hemzsegő prolik. Tudod, hogy miért támadtak neked ilyen erőszakosan? Vagy hogy miért akarják mindenképp azt tudatosítani benned, hogy dugásra képtelen, senkiházi lúzer vagy és miért igyekeznek ennyire kényszeresen megalázni? Mert ilyen a fogyasztói társadalom, a lelki szegények a saját világukban az istenek, és az ilyen fórumokat rendszeresen látogató emberek, akiket nevezzünk proliknak, nem azt akarják bebizonyítani, hogy erkölcsileg, vagy szellemileg fejlettebbekhez tartoznának, nézd meg az utolsó válaszolót. Látod, a szánalmas magamutogatását? Ugye, hamar megvilágosodik, hogy ebben a műfajban az elemi ösztönökkel vergődő csürhe jelenégbe fogunk újra és újra belefutni, hiszen csak egy dolgot szeretne mindenki kommunikálni magáról: hogy ő az erősebb, ő a győztes a való életben, amit mi nem fogunk tudni ellenőrizni. De hidd el nekem, a munkahelyükön pontosan az ellentetjét terjesztik magukról, az ilyen kérdésben meg se mernének szólalni, vagy ha mégis kellene, a legmélyebben elítélnék még a gondolatát is annak, hogy sorozatgyilkosokkal kapcsolatban létesítsen bárki is bármilyen kapcsolatot. Ezt nem annyira nehéz átlátni, hisz mind tapasztaljuk a valóságot is a mindennapokban. A disszertációs hölgy sem miattad írt ide, hisz tele van önigazolással és feszültség levezetéssel a frusztrált kardoskodó kommentje, mert meglátta a tömegpszichózis adta lehetőségeket, amibe be tud szállni, és élt a lehetőséggel hogy ezt kihasználja, ennyiről van csak szó, nem többről. Ugyan már kérdező, ha ennyi energiát fordítottál már erre, ami a csalódottságodból nőtt ki, akkor már te sem vagy messze attól, hogy belásd, nem reprezentatív egy ilyen passzív-agresszív indulatokkal hemzsegő névtelen fórum, pláne egy olyan esetben, amikor egy alapvető identitásbeli kérdésben érzik magukat megtámadva az érintettek, akiknek a legfontosabb éppen a saját kis identitásukért folytatott küzdelem.

2021. máj. 8. 04:20
 88/93 anonim ***** válasza:
88%
Elnézést a félreértésért, NEM írok disszertációt. Szatírára hajazónak szántam a szösszenetet, néha elfelejtem, mennyit számít a hangsúly, ami írásban nyilván nem áll rendelkezésre.
2021. máj. 8. 04:33
 89/93 anonim ***** válasza:
27%
Köszi a helyreigazítást, tényleg nem tudtam kivenni belőle. De a félreértéseket a fórumozók utólag is nyomatékosítani szokták a pontozásukban, így nincs semmi probléma :)
2021. máj. 8. 05:10
 90/93 anonim ***** válasza:
83%

Mi a fszom ez a rengeteg betű egy ilyen gyökér értelmetlen krédés alatt?:D

Ilyen szinten nincs életetek?:D

2021. máj. 10. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!