Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ha választani kellene,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha választani kellene, kivel szexelnétek?

Figyelt kérdés

A, egy többszörös gyilkos

B, egy kigyúrt, nagyfarkú pedofil

C, átlagos srác, kis pénisszel és korai magömléssel.

(Nyilván az "egyik sem" válasz az első kettőt jelenti, szóval ne fárasszatok ezzel.)

2021. ápr. 27. 20:54
 61/93 anonim ***** válasza:
92%

59 engedd el!

Egyedül a kérdező gondolja, hogy ez felmérés volt, vagy hogy bármit bizonyít.

Őt pedig az sem győzné meg semmiről, ha minden nő belemegy a játékába, és a c-t választja.

Akkor azt mondaná hazudnak, és írna ki másik kérdést.

Ez olyan intenzíven él a fejében, nem lehet észérvekkel meggyőzni.

Hagyd rá, nem érdemes energiát pazarolni erre.

2021. máj. 6. 22:06
 62/93 anonim ***** válasza:
93%

én nem 59-es vagyok, de nembaj, a kérdező is egy kalap alá vesz már mindenkit:D

De ja, engedjük el.. csak.. nehezen viselem, ha valaki ennyire sötétségben él, és valami ösztökél, hogy próbáljak legalább egy kicsit segíteni neki:D

De igazából.. ja... még az egyház is csak a jóakaratú embernek kér békességet:D Szóval végülis pusztulhat a nőgyűlölő göykérje:D csak tegye meg csöndben.

2021. máj. 6. 22:14
 63/93 anonim ***** válasza:
92%
Igen... Régen mindenkinek volt egy százalék a válasza mellett, akkor még tudtuk ki kicsoda. 😊
2021. máj. 6. 22:48
 64/93 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, a mogyorónyi agyadnak elmagyarázom, hogy én írtam az 57-es és 59-es választ, de ez a válaszok kontinuitásából a hülyének is teljesen nyilvánvaló, és legyél szíves felfogni hogy nem lány vagyok. De az írásomból ez is elég nyilvánvaló. Leírtam az 57-esben hosszan kifejtve hogy a másik kérdésből még lehet is valamire következtetni és tényleg van egy szomorú kis igazság abban hogy ott az A-t választották, és azt is leírtam hogy ez a kérdés viszont teljes hülyeség. Te leírtad hogy ez jól lett feltéve, én meg írtam, hogy nem, továbbra is szarul lett feltéve, mert így van. Ez független attól hogy akik itt vannak tényleg elég felületes lények és a legtöbb választ a saját egoizmusuk miatt írják, viszont attól függetlenül ez a kérdés gagyi, a másik kicsit jobban sikerült. Ennyit mondtam, mert gagyi, és szarul lett feltéve, én csak ennyi mondtam és az érvelési képességeid hiányossága miatt egyúttal igazat is adtál nekem.
2021. máj. 6. 23:26
 65/93 anonim ***** válasza:
92%
Jó kérdező, tegyük fel hogy igazad van, a nőnek csak a b*szás számít. De ha már itt vagyunk a magadfajtával miért nem foglalkozol? Elmondom neked hogy a férfiak 70-80 százalékának teljesen mindegy hova dugják a farkukat csak lyuk legyen. Először a magad portáján sepregess és utána kezd el szidni az egész női nemet. Ja várj, hogy te még nővel se voltál? Én kérek elnézést. F*szság az egész kerdésed úgy ahogy van. Az hogy több milliárd nőből valaszolt neked 20, az nem releváns. Ez olyan mintha azt mondanád hogy minden roma származású egyén bűnöző, mert 20an válaszoltak neked és kiderült hogy életükben nem dolgoztak csak loptak. Ennyiből nem lehet semmilyen következtetést levonni, és főleg nem lehet elítélni az egész női nemet. Ha ennyire gyűlölöd őket miért foglalkozol egyáltalán velük? Vonulj el az erdőbe remetének és dögölj meg egyedül. Régen túl lett már ragozva ez az egész k*rva kérdés. Nagyon sokan próbáltak rád észérvekkel hatni de hiába. Ha te erről meg vagy győződve minek állsz le veszekedni? Mindenki napját megkönnyítetted volna ha csak szimplán leszarod az egészet. Te tudod az "igazságot" akkor nyugodj le a p*csába és húzzál vissza legozni vagy a seggedet vakarni.
2021. máj. 7. 06:48
 66/93 A kérdező kommentje:

Észérvek részetekről nem voltak.

Feltettem egy kérdést, őszintén válaszoltatok. Aztán rájöttetek, mekkora öngólt lőttetek és elkezdtetek magyárázni, hogy "ez nem a valóság", "ezt nem így kell érteni", egyesek azzal jöttek, hogy "nem jó a kérdés", aztán most meg a sértegetés jön - igaz, én sem kíméltelek titeket jelzőket illetően.

De mindegy, mert akárhogy erőlködtök, a kérdés sikeres lett. Az álca lehullt.

Éljenek az állatok!

2021. máj. 7. 08:25
 67/93 anonim ***** válasza:
31%
Valamennyire lehullt, mert a másik kérdés tényleg érdekes válaszokat generált ahhoz képest, hogy a nem erőszakos sem vállalhatatlan opció mégis az elején azonnal ráböktek az a-ra. De ez a kérdés egy kudarc lett, nekem nincs öngól és nem is volt és érdekem sem fűződik hozzá, csak ugye azt írod hogy ez a kérdés is használható volt, viszont ezzel szemben ez a kérdés kuka, mert itt elszartad a kérdés tárgyát, amire a következtetést építetted volna.
2021. máj. 7. 09:46
 68/93 anonim ***** válasza:
91%

Ígyvan Kérdező, az álca lehullt, kiderült, hogy a nők csak ösztönvezérelt állatok.

Mihez kezdesz most? Mit teszel? Próbálsz változtatni rajta? Vagy hogyan alkalmazkkodsz hozzá?

Szóval megvan a probléma, megvan az információ róla, most a megoldás jönne. Mi az?

2021. máj. 7. 10:22
 69/93 A kérdező kommentje:

Megoldás?

Ki kutatja a megoldást?

Nem azt kerestem, hanem a valóságot, igazságot.

67: szakmai szemmel lehet, hogy az, de ismétlem, számomra nem ez volt a lényeg. A cél az volt, hogy egy morálisan elítélhető egyénnek mennyi "esélye" van egy erkölcsileg kifogástalan, de szexuálisan problémás egyénnel. Persze most felcsillant a szemed, mivel nem mondtam, hogy morálisan milyen a "c" verzió - de ahogy írtam, sarkítottam, a legkiemelkedő negatív jelzőket írtam le.

A következtetésem pedig az, hogy egy átlagos, de szexuálisan problémás egyén a nők szemében -szexuális szempontból, ami ugye végsősoron a legfontosabb- alsóbbrendű egy gyilkossal szemben. És verheted itt a nyálad, hogy "ez rossz következtetés", meg "rossz a kérdés", de a válaszok ott vannak és nagyrésze az "A"-t tartalmazza. Ez nekem elég.

2021. máj. 7. 11:12
 70/93 anonim ***** válasza:
91%

"ez nekem elég" - de mire?

Ok, nem keresel megoldást. De... szóval mi volt a célja ennek a kérdésnek? Tudomtudom, megtudni, hogy mennyire alantas jószágok, stb...

De egy kutatásnak (értsd: van eg yhipotézis és meg akarjuk tudni, hogy igaz-e) mindig van egy célja.

Vagy ha nincs, akkor ez egy fölösleges és ezáltalá elhanyagolható információ, hiszen nem jó semmire. Kb mint a kutatás ami a halak pislogási szokásait vizsgálta:D

Ha nem kezdesz semmit az infóval, akkor még az a tudás is értékesebb és hasznosabb, hogy az egérnél nagyobb emlős állatok átlagosan 21 másodpercig vizelnek, mert még ezzel is lehet kezdeni valamit:D

Szóval ezért kérdezem: mi a célod ezzel az infóval?

Vagy csak ülsz és boldog vagy ettől?

2021. máj. 7. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!