Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha választani kellene, kivel szexelnétek?
A, egy többszörös gyilkos
B, egy kigyúrt, nagyfarkú pedofil
C, átlagos srác, kis pénisszel és korai magömléssel.
(Nyilván az "egyik sem" válasz az első kettőt jelenti, szóval ne fárasszatok ezzel.)
A kérdező szerintem arra akart rávilágítani, hogy ez egy orbitális kamu, amikor a nőket megkülönböztetik úgy, hogy a szexmániás, erőfitogtató férfiakkal ellentétben a nőknek az érzelmek és az érzelmi intelligencia van előtérben és ezzel máshogy működnek mint a "pasik".
Ha így nézzük, akkor ez tényleg egy égbekiáltó f.szság annak ellenére, hogy ezt sokszor itt idióta hímek maguktól is szokták hangoztatni, mert valamiért ettől érzik magukat igazi kannak hogy ezt a sztereotípiát "beismerik".
Szerintem ha nem ilyen gyűlölködő módon tálalta volna a kedves kérdező, akkor páran talán még egyet is érthettek volna vele :D
Épp arra akartam rávilágítani, hogy a nőknek 3 dolog számít az életben:
1:a ba.sz.ás
2:a ba.sz.ás
3:a ba.sz.ás
Teljesen mindegy milyen ember, mennyire rossz, gonosz élőlény, a nőknek csak és kizárólag a kú.rás a fontos. Ahogy pl 30-as szutyok is megírta, tök mindegy mit tett, ha "jó pasi és jó az ágyban".
Szánalom
Lol, itt a hős!
A válaszok alapján beszélek így.
Amint bizonyítják, hogy nem jogos így jellemezni őket, befejezem.
Persze erre lehet várni...
#31 vagyok
Hát, bocsánat. Én jóhiszemű voltam, megpróbáltam, de úgy tűnik a kérdező tényleg egy passzív-agresszív lelki nyomorék. Segítséget kell kérni, szakemberhez kellene fordulni ilyenkor.
Nekem?
Aki az igazsagot deríti ki, miközben a nők GYILKOSOKKAL akatnak d.u.gni?
Szerinted én vagyok a beteg, az eltorzult?
Ez egy egyértelműen kitalált kérdés te idióta! Ennek fényében válaszolt rá mindenki. Nyilvánvalóan senki mással nem fogok lefeküdni csak a férjemmel, mivel házas vagyok.
Milyen választ vársz amikor úgy manipulálod a kérdést, hogy az " egyik sem" az első kettőt jelenti?
30. voltam.
Igen, beteg vagy, a #32-es válaszod alapján.
38-as, most meg magyarázkodsz?
"Kitalált kérdés"? Nem úgy kell érteni a válaszz, ugye...
Figyeljél már, ha azt kérdezem, hogy hány részre darabolnál fel egy kölyökkutyát, akkor arra azt írnád, hogy "4 részre, a fejet mindenképp épen hagynám" és nem azt, hogy "soha nem tennék ilyet"? Elvégre kitalált kérdés, ugye?
Most már próbálod védeni magad, miután kiderült, mennyire eltorzult személyiség vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!