Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ha választani kellene,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha választani kellene, kivel szexelnétek?

Figyelt kérdés

A, egy többszörös gyilkos

B, egy kigyúrt, nagyfarkú pedofil

C, átlagos srác, kis pénisszel és korai magömléssel.

(Nyilván az "egyik sem" válasz az első kettőt jelenti, szóval ne fárasszatok ezzel.)

2021. ápr. 27. 20:54
 21/93 anonim ***** válasza:
95%

13as vagyok.. jah, nagyon fszfüggő... persze... fleg h nekem is vanXD

"egy többszörös gyilkos" - nincs adat a szexuális teljesítményéről

"kigyúrt nagyfarkú pedofil" - azaz jó testű, ferde hajlamú (bár felnőttekre szexuális értelemben ártalmatlan)

"kisfarkú, korai magömléses" - gyenge szexuális teljesítményű

Ha SZEXELNI kell valamelyikkel, te melyiket választod? Amelyik TUD vagy amelyik NEM TUD?

Nem azt írtad, hogy HÁZAOSDJ ÖSSZE hanem azt, hogy SZEXELJ:D és azt, hogy muszáj választnai.

Tehát őszintén mit vársz? A kérdésed lényegében önmagát teszi értelmetlenné.

Vagy azt mondja a válaszoló, hogy nem hajlandó választani, ezáltal érvényteleníted a válaszát.

Vagy nem moralizál, mert a kérdésben semmi morális nincs, és a szexuális teljesítmény alapján választ. Akkor meg felülsz a morális magaslóra és ítélkezel.

És gyanítom ha valaki direkt a kis szexuális teljesítményűt választja, akkor meg biztos hazudik, mi?:D

Szóval kérdező, mit vársz ettől a kérdéstől?:D

Gyanítom önigazolást, hogy minden nő krva:D

2021. ápr. 28. 12:12
 22/93 A kérdező kommentje:

Az utolsó mondatodra az óvatlan válaszolók által megkaptam az igazolást.

És még mindig nem érted. A kérdésem célja az volt, hogy bizonyítsam: a nőknek kizárólag farok kell. Nem számít a személyiség, ha b.a.szásról van szó, a moralitás elhanyagolható.

Te kit húzol ki a folyóból? Azt, akit gyilkolt de ha megmented lehet, hogy kapsz 5 milliárd ft-ot tőle. Vagy az átlagembert, aki csak megköszönni fogja?

Remélem neked is leesett, és a válaszod alapján sajnos még kindig farokfüggő vagy, akar egy hazudós nő vagy épp alternatív hajtású vagy.

2021. ápr. 28. 17:10
 23/93 anonim ***** válasza:
93%

Ennek az egésznek amúgy mi a f*sz értelme van? Attól hogy téged elutasítanak még nem lesz minden nő k*rva. Jézusom...

Használd már néha a fejedet és nézz magadba, mert a hiba benned van. Elfajzott egy társadalomban élünk ez tény, de mindig voltak és mindig lesznek normális emberek, nők is és férfiak is. Húzd ki a fejed a s*ggedből és vedd észre hogy nem normális amit csinálsz. Ez a kérdés már alapból egy vicc, de még nagyobb viccet csináltál magadból azzal amit itt leműveltél. Nekem hogy őszinte legyek okoztál pár vidám percet mert alig tudtam abbahagyni a röhögést. De inkább szánlak amiért ide jutottál, nem feltétlen csak a saját hibádból. Nem gondolod hogy ki kéne már mászni ebből a kib*szott pöcegödörből amiben fürdőzöl?

2021. ápr. 28. 17:40
 24/93 anonim ***** válasza:
94%

Hát ha téged egy anonim oldalon feltett irányított, radikális kérdés igazol, akkor azt hiszem fölösleges vitába szálni veled bármiről:D

De örülj! Igazat leltélt! A világ gonosz, te vagy Az Egyetlen Igazlátó!

.. vagy csak egy dühös hörcsög, aki simogatásra vágyik, de megharap mindnekit, aki nyújtja a kezét...

2021. ápr. 28. 17:53
 25/93 A kérdező kommentje:

23: milyen pöcegödörrőal beszélsz?

Feltettem egy kérdést, amit a válaszolók igazoltak, hogy releváns.

Nincs ebben semmi abnormális, egy titkolt, be nem vallott dolgot tártam fel a nőkről azok előtt, akik nem tudták/akarták ezt beismerni.

24: ja jól van, amikor már nincs mit mondanod, akkor jön a "felesleges vitába szállni".

Ügyes, kapsz anyukádtól egy szóbeli dicseretet!

2021. ápr. 28. 21:11
 26/93 anonim ***** válasza:
91%
Miért van az az érzésem, hogy nincs nőd?:D
2021. ápr. 28. 23:14
 27/93 anonim ***** válasza:
91%

Hm..

Hát alapvetően az lenne a válaszom, hogy egyikkel sem. Bűnöző, perverz vagy szexuálisan használhatatlan. Miért akarnék bármelyikkel is szexelni?

De a kérdésben benne van, hogy kötelező választani. Úgyhogy akkor én olyan választanék, amelyikkel lehet jó a szex. Nem kell beszélgetni meg barátkozni, egy szexet túlél az ember lánya.

Úgyhogy legyen a nagyfarkú pedofil. De jelenzém: nem azért, mert szeretném, hanem mert a Kérdező kötelez a választásra!

Egyébként elég bugyuta kérdés:D Fordítva ez kb úgy nézne ki, hogy

"Kit tudgnál meg, ha valakit muszáj? 1. Jó nőt aki rosszul főz 2. Ronda nőt 3. Ronda, tripperes nőt" :D

2021. ápr. 28. 23:23
 28/93 A kérdező kommentje:

27: még véletlenül sincs köze a kérdésemnek a te példádhoz.

Azz viszont köszönöm, hogy igazoltad az elméletem!

2021. ápr. 29. 06:19
 29/93 anonim ***** válasza:
93%
Látom, semmit nem fogadsz el ami nem az, amit vársz:D Szépmunka!
2021. ápr. 29. 11:24
 30/93 anonim ***** válasza:
91%

Az A verziót választanám. Attól, hogy embereket ölt, még lehet jó pasi és jó az ágyban:)

A pedofilnak fel se állna, mivel nem vagyok kislány, a 3. meg nálam nem pálya.

2021. máj. 2. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!