Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha választani kellene, kivel szexelnétek?
Figyelt kérdés
A, egy többszörös gyilkos
B, egy kigyúrt, nagyfarkú pedofil
C, átlagos srác, kis pénisszel és korai magömléssel.
(Nyilván az "egyik sem" válasz az első kettőt jelenti, szóval ne fárasszatok ezzel.)
2021. ápr. 27. 20:54
91/93 anonim válasza:
Elég durva. Ennél már csak az a rosszabb, aki azzal akarja igazolni magát ezen az oldalon, hogy önérzetesen kéri ki magának hogy márpedig ő igenis sorozatgyilkosokkal akar kúrni, hátha legalább így elhiszik róla hogy mennyire kényes a szexuális életének "minőségére". Miközben süt az írásából a megfelelési kényszer és a komplexusok :D
92/93 anonim válasza:
Én egy többszörös gyilkos vagyok (kicsit pedofil) én biztos a C-t választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!