Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ha választani kellene,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha választani kellene, kivel szexelnétek?

Figyelt kérdés

A, egy többszörös gyilkos

B, egy kigyúrt, nagyfarkú pedofil

C, átlagos srác, kis pénisszel és korai magömléssel.

(Nyilván az "egyik sem" válasz az első kettőt jelenti, szóval ne fárasszatok ezzel.)

2021. ápr. 27. 20:54
 71/93 anonim ***** válasza:
92%

70

A cél az volt, hogy önigazolást szerezzel saját magának.

Bár senki más nem ért vele egyet, ettől még jó neki, mert így már nyugodtan gyűlölheti a nőket tovább, már oka is van rá.

Ő ettől boldog, kapott egy kis önigazolást. Ő nem kell a nőknek, de megnagyarázta miért.

Hiszen az ő elméletében minden nő a sorozatgyilkosokkal hempereg.

2021. máj. 7. 12:56
 72/93 A kérdező kommentje:

Ahogy írtad, ez nem kutatás volt.

És én is írtam anno, volt egy hipotézisem, amit szerettem volna bizonyítani - ez pedig sikerült.

Egyébként igen, érzek egy kis megnyugvást.:)

2021. máj. 7. 13:32
 73/93 A kérdező kommentje:

"Hiszen az ő elméletében minden nő a sorozatgyilkosokkal hempereg."

A helyzet az, hogy a kérdéseket elnézve, nem csak az elméletemben...:)

2021. máj. 7. 13:33
 74/93 anonim ***** válasza:
80%
Értem, tehát lényegében csak önmegnyugtatás, hogy nem te vagy a hibás hanem a világ.
2021. máj. 7. 13:39
 75/93 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom írták-e már, de különben mind a 3 dolog olyan, amit senki nem mond el magáról.

A gyorstüzelő hamar kiderül, de a sorozatgyikos és a pedofil gondolom nem meséli el, szóval az életben kénytelen egy nő hinni a másiknak, és bízni benne, hogy egyenként nem zaklat gyerekeket, és nem öl embert.

És értem, hogy szerinted minden nő gyilkosokkal hempereg, de ennyi gyilkos nincs, nem jut mindenkinek.

2021. máj. 7. 13:47
 76/93 anonim ***** válasza:
84%

Nomeg mivel az állítás az, hogy minden nő, én márpedig ismerek leegalább 20at akire ez nem vonatkozik, az állításod helytelen.

De tökmindegy, a Kérdezőt nem az izgatja, hogy igaz-e az állítás, ő maga is bevallotta, hogy nem érdekli, hogy ez kiderül-e a kérdésből, csak az, hogy ő úgy gondolja, hogy ez az igazság.

Így működnek a téveszmések, nincs ebben semmi rendkívüli, sok ember él valamilyen betegséggel.

2021. máj. 7. 13:51
 77/93 A kérdező kommentje:

74: nem a világ, hanem a "morálisan megkérdőjelezhető" nők - a kérdés alapján vannak egy páran.

76: a kérdező a válaszok alapján rájött, hogy ez az állítás igaz (bár eddig is "sejtette"). Más kérdés, a válaszolók mennyire akarják megváltoztatni az egyszer már kijelentett véleményüket.

2021. máj. 7. 14:26
 78/93 anonim ***** válasza:
93%
Tudom, hogy anoním az oldal, de felfoghatnád már, hogy az elmúlt 3-4 oldalon te javarészt férfiakkal vitázol:D
2021. máj. 7. 14:28
 79/93 A kérdező kommentje:
Ugyan... Nyilván vannak férfi valaszolók is, de ugyanúgy elszólták magukat a hölgyek is. Csak sokan még mindig ott tartanak, hogy próbálják q szőnyeg alá seperni az igazságot.
2021. máj. 7. 14:47
 80/93 anonim ***** válasza:
93%
:D hát igen, van akinek fáj az igazság és nem hajlandó meglátni, ragaszkodik a számára kényelmes mátrixhoz. Én is erről beszélek már 30 komment óta:D
2021. máj. 7. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!