Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha választani kellene, kivel szexelnétek?
A, egy többszörös gyilkos
B, egy kigyúrt, nagyfarkú pedofil
C, átlagos srác, kis pénisszel és korai magömléssel.
(Nyilván az "egyik sem" válasz az első kettőt jelenti, szóval ne fárasszatok ezzel.)
Ez eleve kevés információ:
A többszörös gyilkos ugyan úgy lehet kisfarkú gyorstüzelő, mint a harmadik.
Vagy lehet, hogy meleg, vagy nő, vagy!!!! Lehet, hogy ugyan úgy pedofil, mint a második.
Különben nem hiszem, hogy van olyan többszörös gyilkos, aki ezt megmondja magáról, nem akar rács mögé kerülni.
Kivéve persze, ha már elítélték a tettéért, leülte, és azóta van kint, mert akkor nem is tudja eltitkolni... (Bár szerintem azok életfogytosak, tehát mégse.)
Mindenesetre börtönviselt emberrel semmiképp, még köszönni se.
Kivétel, ha pl. mesterlövész, TEK-nek dolgozik, és emészti a bűntudat, hogy leszedett egy-egy célszemélyt, és ezzel megakadályozott mondjuk egy robbantást, vagy merényletet.
Vagy háborús hős.
A háborús hőssel és a TEk-essel lefeküdnék, akkor is, ha alacsony, ronda, kövér, kisfarkú, és gyorstüzelő egyszerre.(Bár szerintem egy TEK-es mesterlövész olyan jól uralkodik saját magán, és az idegein, hogy kizárt, hogy gyorstüzelő legyen.) Simán csak azért, mert bukom a hősökre.
Ha úgy gyilkos, hogy bűnöző, akkor semmiképp.
A pedofil nyílván nem mondja meg nekem, hogy pedó, de nem is fogja viszonozni a közeledésemet, mert neki a gyerekek kellenek.
Tehát a pedofil esélytelen. De ha kibökné, hogy a gyerekekre bukik, minmdenképp felnyomnám a rendőrségen.
A kisfarkú... mennyire kicsi? Volt egy pasim, akinek 9 cm volt. Együtt is éltünk egy ideig... Szóval attól függ mennyire pici, van egy határ, de nem mindenképp halásos. Meg ott a gyorstüzelés. Azt lehet kezelni, kitartással. tartós kapcsolatban gyakran el is múlik.
Összegezve: kapcsoltabn jöhet, ha különben minden jól működik, és van kémia.
Alkalmi viszonyra nem kell.
Összegezve:
Ha a gyilkos hősies okokból ölt, akkor mindenképp befutó nálam, akarom.
Ha a gyilkos csak bűnöző, akkor meggondolom a kisfarkút.
"Ha választanod KELL az alábbiak közül..?"
"választottál, tehát csak a bszás a fontos"
Jó logika:D Kötelező választani, de ha szexre választ párt, akkor csak a szex érdekli.:D
Kreálsz egy szituációt és aki hajlandó válaszolni, az automatikusan bűnös.
Ezáltal az egyetlen mód, hogy ne ítéld el a válaszolót az, hogy egyáltalán nem válaszol a kérdésedre.
Szerinted ez így reprezentatív "felmérés"?
A kérdés célja az volt, higy kiderítsem, az egyén minősége mennyire fontos a nőknek.
De bebizonyosodott: az ösztönök ismét legyőzték a morált, illetve erkölcsöt.
Nem. A kérdés célja nem kideríteni valamit, hanem bebizonyítani valamit, amit te megingathatatlanul hiszel. És a kérdés egyértelműen irányított volt, a számodra nem tetsző válaszokat érvénytelennek tekinted.
Tehát a krédés egyáltalán nem reprezentatív.
Ha ténylegesen érdekel az, hogy az egyén minősége számít-e, írd ki ezt a kérdést (és linkeld be ide bizonyítékként)
"Nők! Ha választanotok kellene az alábbi lehetőségek közül, melyiket választanátok?
A) Egész életetetekben csak megfelelő szexuális teljesítményű sorozatgyilkos bűnözőkkel szexelhettek.
B) Egész életetekben csak mikropéniszű, korai magömléses férfiakkal szexelhettek.
C) Nem szexelhettek senkivel soha többé.
Ezekkel az opciókkal megvan a "morálisan elítélhető, de élvezetes", a "morálisan tiszta, de élvezet nélküli" és a "megalkuvás nélküli" döntés.
A te kérdésedben nincsenek meg ezek a kategóriák, így gyakorlatilag nem kiértékelhető.
És persze ehhez használd a GYIK szavazófelületét. Én hozzátenném a "férfi vagyok,d e szavazni akarok" opciót is, hogy tompítsuk a fals szavazatok mennyiségét:D
Viszont föltennék két kérdést, mielőtt tovább gondolkodsz ezen a krédésen:
1. Mi köze a szexuális életnek a bűnözéshez? Se a te, se az én kérdésem nem taglalja a bűnrészességet vagy azt, hgoy morálisan elítélik.
Vagy talán megítélésed szerint szexelni egy bűnözővel bűnrészességet jelent egy gyilkosságban?
2. Ki a fszom vagy te, hogy mások felett ítélkezel? Talán "Krisztus" a családneved? Kötve hiszem...
Lehet lovagolni a szavak a jelentésén, de a lényegen nem változtat. Ha szeretnéd, akkor ragaszkodj hozzá, hogy bizonyítani akartam és, hogy irányított kérdés volt - nem is értem, mi a baj ezzel, elvégre a magyarok is utálják a pirézeket...
Írd ki helyettem te az említett kérdést - én megkaptam a válaszokat, már csak azon megy a vita, hogy egyesek (te) igyekeznek védeni a nem létező betyárbecsületet...
Nem tudom, hogy te (ti) miképp működtök, de ha nekem választanom kellene egy gyerekgyilkos, szadista nő és egy egyszerű, igénytelen hölgy kettőséből, biztos az utóbbit választanám. Újdonság: a nem önvédelemből elkövetett emberölés elég nagy bűn... Persze a nők számára a legszexibb tulajdonságok egyike (lásd kérdésem), hiszen mint tudjuk: erősebb kutya ba.szik.
Valamint ha a nők lenéznek engem amiatt mert nem vagyok milliárdos és nincs BMW-m én miért ne lehetnék előítéletes?
Ha esetleg még mindig úgy gondolod, nincs igazam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Mondjuk ebben a kérdésben már benne van hogy "kivel kezdenétek párkapcsolatot" és itt számomra is durva, hogy 10-ből 9 az agresszív megpofozósat választotta. Én hívtam már rendőrt a szomszédra egy agresszor miatt, ahol már elgurult a gyógyszer. Az az érzésem hogy az ott írkálók nem nagyon tudják, miről beszélnek.
Dehogynem tudják.
Az oldal anonim, itt fel lehet vállalni a VALÓDI véleményt és énüket.
Kérdező. Én tanultam hogy kell kérdőívet készíteni, és ez definitely nem hasonlít egy kiértékelhető kérdésre.
Amit 45-ös írt, a sokkal letisztultabb és használhatóbb lenne arra a célra, amit itt akarsz megtudni.
De a 47esben linkelt kérdésed is jó egyébként, bár tartalmát tekintve mondhatni tök más, mint ez, hisz ott sem a szex / nemszex kérdést járja körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!