Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nekem igenis számít a férfi anyagi helyzete?
Sok olyan kérdést és választ olvasok, ahol lehurrogják azokat, akiknek számít a vagyoni helyzet párválasztás ill szexpartner választás esetén. Sokan jönnek azzal, hogy a pénz nem számít és csak a ribncoknak jelent ez bármit is.
Viszont én azt gondolom, hogy nem szeretnék olyannal szexelni sem, aki rosszabb anyagi helyzetben van, mint én. És nem a pénz miatt, hanem mert én nem tudok rá úgy Férfiként felnézni. Nekem egy férfi legyen magabiztos, sikeres, céltudatos, intelligens. Általában aki ilyen, az olyan munkát is végez, amiből jól megél. Egyszerűen szexuálisan a sikeres férfiak vonzanak. Mivel nekem is jól fizető munkám van, van lakásom, autóm, ugyanez az elvárás a férfi részéről is. Szerintem a férfiak egóját is bántja az, ha a nőjük sokkal jobb körülmények közt él. Nem akarok senkit kiherélni ezzel.
Ti mit gondoltok, ilyen esetben ez annyira megvetendő lenne? Nem a pénzükre hajtok, én jobban élvezem a szexet ilyen férfiakkal, nekik tudom alárendelni magam
63-as vagyok, én nem azért írtam ezt hogy megítéljek bárkit is így utólag is bocsánatot kérek ha bárkiben is kellemetlen érzéseket keltettem. Nem tudom hogy a Kérdező milyen ember valójában, nem ismerem őt, az eddig leírtak alapján szerintem ő is csak annyit vár el a férfiaktól, legalábbis főként olyan férfiakkal ismerkedik akik elérték azt az életszínvonalat, azt a jövedelmi és vagyoni helyzetet amit ő maga is megteremtett magának. Ebben nem látok kivetnivalót, így megértem őt.
Amit Te írtál 69-es nos ez a ritka, az ilyen emberekre értettem hogy 1000-bő l ember ilyen, aki ennyire más az értékrendje, a mentalitása, hogy a kedvességet, figyelmességet, tiszteletet, erkölcsösséget, az odaadást, figyelmességet és lehetne még sorolni előrébb veszi mint az anyagi, materiális értékekkel kapcsolat dolgokat. De az is tény hogy ezekből nem lehet megélni, így bizonyos megközelítésből, így magukban ezek a posztmateriális értékek sajnos tényleg kevésnek bizonyulnak. Az a legjobb ha mindkét értéktípus vagyis az immateriális és materiális értékek is megtalálhatók az emberben. Arról pedig hogy melyik értéktípus fontosabb, már hosszúra nyúló vitákat lehetne folytatni és mindkét oldalra lehetne érveket felsorakoztatni. :)
71-es vagyok
Köszönöm hogy ezt gondolod rólam, de ahogy írtam ritkán találkozok, olyan emberrel akik ezt valóban tudnák értékelni és nem csak szavakban hanem tetteik is bizonyítanák mindezt. Az elvárások így 30 év felett már meghaladják mindazt a szintet amit én nyújtani tudnék egy komoly párkapcsolat során. Sajnos még nincs önálló életem, saját egzisztenciám márpedig alapvető elvárás ebben a korban hogy ez biztosítva legyen. Úgyhogy valószínűleg Te becsülsz túl és mégsem vagyok olyan értelmes ha még ezt sem tudtam ennyi idősen megteremteni magamnak, amit a legtöbb embernek azért sikerül elérnie ennyi idősen, így 30 év felett. :)
Talán ha 10-15 évvel fiatalabb lennék nem lenne ez annyira nagy gond de így már nagyon is az sajnos. Ezért írtam hogy azon vagyok hogy mielőbb megteremtsem azt az életet, anyagi helyzetet és biztonságot ahol egyenrangú társa tudok lenni más embereknek is.
#65. mármint aranyásó?
Lehet. Olyan úgysem kell. :D
De amúgy manapság ez tényleg ilyen, a csajok elvárják hogy a pasinak legyen saját háza, saját luxuskocsija, saját milliós fizetése. ők meg mit vinnének a kapcsolatba? pár rojtos cicanadrágot, expasi problémákat, más pasi gyerekét. :D
Ha egy pasi meg minimális elvárásokat támaszt, akkor lekapják a fejét hogy miafaxtképzelsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!