Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz, ha nekem igenis számít a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nekem igenis számít a férfi anyagi helyzete?

Figyelt kérdés

Sok olyan kérdést és választ olvasok, ahol lehurrogják azokat, akiknek számít a vagyoni helyzet párválasztás ill szexpartner választás esetén. Sokan jönnek azzal, hogy a pénz nem számít és csak a ribncoknak jelent ez bármit is.

Viszont én azt gondolom, hogy nem szeretnék olyannal szexelni sem, aki rosszabb anyagi helyzetben van, mint én. És nem a pénz miatt, hanem mert én nem tudok rá úgy Férfiként felnézni. Nekem egy férfi legyen magabiztos, sikeres, céltudatos, intelligens. Általában aki ilyen, az olyan munkát is végez, amiből jól megél. Egyszerűen szexuálisan a sikeres férfiak vonzanak. Mivel nekem is jól fizető munkám van, van lakásom, autóm, ugyanez az elvárás a férfi részéről is. Szerintem a férfiak egóját is bántja az, ha a nőjük sokkal jobb körülmények közt él. Nem akarok senkit kiherélni ezzel.

Ti mit gondoltok, ilyen esetben ez annyira megvetendő lenne? Nem a pénzükre hajtok, én jobban élvezem a szexet ilyen férfiakkal, nekik tudom alárendelni magam

2021. ápr. 5. 20:13
 31/91 A kérdező kommentje:

#29: igen erről beszélek. Senki sem szeretne visszalépni az életben. Inkább együtt építkezni és elérni egy kényelmesebb életszínvonalat. És nőként nem szeretnék én eltartani egy férfit.

Eprsze abban különbözünk, hogy én szeretek utazni, hétvégére leszaladni 1-2 éjszakára egy hotelbe vagy apartmanba, én ezekre nem sajnálom a pénzt mert szükségem van ilyen kikapcsolódásra, feltöltődésre is. De ezt embere válogatja ki mire akar költeni

2021. ápr. 5. 20:56
 32/91 anonim ***** válasza:
31%

26 hisszük ha látjuk. Ha ekkora király vagy, mit keresel itt?

Iszonyat látni, hogy a sok önbizalomhiányos, frusztrált, életképtelen pasi próbál darabokra szedni kérdező. Kitartást.

29 teljesen jól leirta a lényeget.

2021. ápr. 5. 20:57
 33/91 A kérdező kommentje:

#28: azzal semmi probléma nincs, ha valaki időszakosan, főleg egy világjárvány közepén rosszabb helyzetbe kerül. Ez akár velem is előfordulhatott volna vagy előfordulhat a jövőben. Nyilván nem az ilyen időszakok határozzák meg az embert. De aki talpraesett és van egy kis esze, az a vírus után is fel tudja építeni ugyanazt, ami korábban megvolt neki. Lehet, hogy át kell variálni dolgokat, alkalmazkodni kell a helyzethez és új tevékenységbe fogni akár, de akkor is sikeres lesz rövid időn belül.

(Hozzáteszem azért érdemes több lábon állni és sokan tudják is ezt. Nekem is van olyan része most a bevételeimnek, ami megcsappant a covid miatt erősen, de más meg megy mert nem érintette a járvány számottevően. Ezért így nem is kerültem utcára)

2021. ápr. 5. 21:01
 34/91 A kérdező kommentje:
#32: nem szednek darabokra itt senkit:) igazából kicsit provokatív is volt a kérdésem, nyilván eddig és ezután is a saját elképzeléseim szerint keresek majd partner, nem befolyásol amit itt olvasok. Inkább csak a kíváncsiság hajtott ki mit ír és mennyire agresszívan válaszolgatnak emberek
2021. ápr. 5. 21:04
 35/91 anonim ***** válasza:
100%
Önerővel van, hitellel lakásod, esetleg megvetted készpénzzel az egészet már, vagy szüleid alád rakták? Nem mindegy. Kocsit te vetted magadnak, vagy apuci adta Karácsonyra? 🙂
2021. ápr. 5. 21:04
 36/91 anonim ***** válasza:
53%
32. Azt keresem itt, amit ti is. Szociális életet élek, unalmat űzök, jókat szórakozom. :)
2021. ápr. 5. 21:06
 37/91 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező akkor leírom, én hogy ismerkedem. Semmit nem mondok magamról, sem a foglalkozásomról, sem a fizetésemről. Németországban egyébként kocsim sincs, ami kicsit vicces egy ilyen kategóriás menedzsertől, de egyszerűen nincs rá szükségem. Ha randira megyek, csak egy egyszerű farmeres srác vagyok, semmi több. Pont az ilyenek miatt, mint te, nem mondok semmit sem az anyagi helyzetemről.
2021. ápr. 5. 21:12
 38/91 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Mi számít neked sikeresnek és intelligensnek?

Definiálod légyszi?

2021. ápr. 5. 21:13
 39/91 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szerintem lehet akármennyi pénze, és lehet bármennyire sikeres egy ember, ha mellette ugyanúgy magányosnak érzed magad, akkor annyit ér a sikeressége, intelligenciája, mint halottnak a csók. Gondold át, mi számít. Nem azt mondom, hogy jöjj össze egy csóró koporsóval, de na.
2021. ápr. 5. 21:16
 40/91 A kérdező kommentje:
Nem a szüleim pénzéből élek. Nyilván akkor nem írnék ilyeneket. Mellesleg nekem az sem probléma, ha az adott férfi mondjuk családi vállalkozást visz az apjával vagy ha örökölt valamit amit jól fektetett be. Ez olyan, hogy a vagyont nagyon könnyű elherdálni, főleg ha könnyen jön. Akár el is bulizhatta, prostizhatta vagy drogozhatta volna amit kapott fiatalon. Ahhoz is kell egyfajta tudatosság, hogy az ember jól használja fel azt, amit kap. Manapság már szinte senkitől se várható el, hogy 30 évesen saját lakása legyen csak a fizetéséből. Nagyon kis % az, aki tényleg a 0-ról indult. Persze őket méginkább tisztelem azért amit elértek. De az életben természetes, hogy a vagyon szülőről a gyermekre száll. Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincsen. Emiatt nem látok kevesebbnek senkit, ha amúgy ezen az alapon tovább építkezik és ezáltal teremt még jobb anyagi helyzetet. Ha valaki ezt nem teheti meg, nyilván hitelből tud építkezni, ami nyilván kedvezőtlenebb
2021. ápr. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!