Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nekem igenis számít a férfi anyagi helyzete?
Sok olyan kérdést és választ olvasok, ahol lehurrogják azokat, akiknek számít a vagyoni helyzet párválasztás ill szexpartner választás esetén. Sokan jönnek azzal, hogy a pénz nem számít és csak a ribncoknak jelent ez bármit is.
Viszont én azt gondolom, hogy nem szeretnék olyannal szexelni sem, aki rosszabb anyagi helyzetben van, mint én. És nem a pénz miatt, hanem mert én nem tudok rá úgy Férfiként felnézni. Nekem egy férfi legyen magabiztos, sikeres, céltudatos, intelligens. Általában aki ilyen, az olyan munkát is végez, amiből jól megél. Egyszerűen szexuálisan a sikeres férfiak vonzanak. Mivel nekem is jól fizető munkám van, van lakásom, autóm, ugyanez az elvárás a férfi részéről is. Szerintem a férfiak egóját is bántja az, ha a nőjük sokkal jobb körülmények közt él. Nem akarok senkit kiherélni ezzel.
Ti mit gondoltok, ilyen esetben ez annyira megvetendő lenne? Nem a pénzükre hajtok, én jobban élvezem a szexet ilyen férfiakkal, nekik tudom alárendelni magam
#29: igen erről beszélek. Senki sem szeretne visszalépni az életben. Inkább együtt építkezni és elérni egy kényelmesebb életszínvonalat. És nőként nem szeretnék én eltartani egy férfit.
Eprsze abban különbözünk, hogy én szeretek utazni, hétvégére leszaladni 1-2 éjszakára egy hotelbe vagy apartmanba, én ezekre nem sajnálom a pénzt mert szükségem van ilyen kikapcsolódásra, feltöltődésre is. De ezt embere válogatja ki mire akar költeni
26 hisszük ha látjuk. Ha ekkora király vagy, mit keresel itt?
Iszonyat látni, hogy a sok önbizalomhiányos, frusztrált, életképtelen pasi próbál darabokra szedni kérdező. Kitartást.
29 teljesen jól leirta a lényeget.
#28: azzal semmi probléma nincs, ha valaki időszakosan, főleg egy világjárvány közepén rosszabb helyzetbe kerül. Ez akár velem is előfordulhatott volna vagy előfordulhat a jövőben. Nyilván nem az ilyen időszakok határozzák meg az embert. De aki talpraesett és van egy kis esze, az a vírus után is fel tudja építeni ugyanazt, ami korábban megvolt neki. Lehet, hogy át kell variálni dolgokat, alkalmazkodni kell a helyzethez és új tevékenységbe fogni akár, de akkor is sikeres lesz rövid időn belül.
(Hozzáteszem azért érdemes több lábon állni és sokan tudják is ezt. Nekem is van olyan része most a bevételeimnek, ami megcsappant a covid miatt erősen, de más meg megy mert nem érintette a járvány számottevően. Ezért így nem is kerültem utcára)
Kedves kérdező!
Mi számít neked sikeresnek és intelligensnek?
Definiálod légyszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!