Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb làny egyetemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb làny egyetemet végez mostanság, hol lehet találni olyat aki szóba áll egy sofőrrel?

Figyelt kérdés
20/f

2020. okt. 20. 14:19
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
77%
Az út szélén.
2020. okt. 20. 14:20
 2/62 subrette ***** válasza:
25%
Iratkozz be Te is valamelyik egyetemre. 20 évesen semmiről sem vagy lemaradva.
2020. okt. 20. 14:23
 3/62 anonim ***** válasza:
28%
Amikor nekem írtál még 23 éves voltál :D
2020. okt. 20. 14:25
 4/62 anonim ***** válasza:
88%
Nem az a baj hogy egyetemet végez, hanem az hogy ettől sokszor többnek képzelik magukat.
2020. okt. 20. 14:25
 5/62 anonim ***** válasza:
83%
#4 Tekintve, hogy ma mekkora tömegek majmolják az olyan divatökörségeket, mint a "laposföld elmélet", "oltásellenesség", "COVID-19 tagadók és maszkellenesek" szerintem teljesen valid ha valaki tényleges műveltséggel és felsőoktatásbeli végzettséggel többnek hiszi magát mint a sok ostoba tanulatlan idióta a 8 általánossal. (Jó persze tudom mindig vannak mindenhol kivételek, hol ne lennének, nyilván vannak már csak a nagy számok törvénye miatt is)
2020. okt. 20. 14:28
 6/62 anonim ***** válasza:
100%

#5 Azzal semmi gondom nincs is ha ténylegesen művelt. Csak az a gond, hogy sok embernek csak papírja van róla hogy oda járt és emberileg egy iszonyat nagy nulla.

Négyes voltam.

2020. okt. 20. 14:41
 7/62 A kérdező kommentje:

Voltam egyetemen, nem nekem való volt

3as nemtudok róla

2020. okt. 20. 14:41
 8/62 anonim ***** válasza:
100%
#6 Így van, viszont a kérdés szemszögéből, tehát hogy a kérdező sofőr a végzettségnek van relevanciája, nem pedig az emberi minőségének. Mert a sofőr nem emberileg hanem végzettség (és nem feltétlenül, de többnyire műveltség) tekintetében való minősítés. Ezért írtam a válaszom, mert a kérdésre ami nem emberi mivoltában hanem végzettség tekintetében kategorizálja a kérdezőt (aka sofőr), ez a válasz helyesebb mint emberileg megközelíteni (amit ugye a kérdező nem kérdezett)
2020. okt. 20. 14:54
 9/62 A kérdező kommentje:
Technikusi végzettségem van, egyetemre is jártam de nehéz volt nekem. Nem azért vagyok sofőr mert hülye, bunkó vagyok hanem mert ezt szeretem. Csak sok lány nem áll szóba egy sima munkással akinek nincs diplomája
2020. okt. 20. 15:01
 10/62 anonim ***** válasza:
89%
Nyugi nekem sincs diplomám és...oh no...várjunk csak...nem is állnak velem szóba...oooh shit
2020. okt. 20. 15:03
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!