Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tartottatok már maszturbáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartottatok már maszturbáció mentes időszakot, milyen érzés volt közte utána?

Figyelt kérdés
Életkor, Nem F L kötelező..

ma 10:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Kötelező?! Akkor nem válaszolok.
ma 10:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszeruen nem szoktam. Kb 2 havonta eszembe jut de egeszsegesebbnek tartom partnerrel, az meg mindig van.
ma 10:30
 3/14 anonim ***** válasza:

Tartottam, mert nulla kedv volt. 3-4 hónap volt. Semmilyen érzés se volt. Utána se volt semmilyen változás az érzetben.

29N

ma 10:33
 4/14 A kérdező kommentje:
1 es úgy van éstelme felmérni a választ... 29F
ma 10:34
 5/14 anonim ***** válasza:
47%
Nem tartottam soha. Amióta maszturbálok -12 éves korom óta kb. Azóta minden héten legalább 3szor kiverem. Az utóbbi pár évbe mindennap. Ha van valakim ha nincs. Műpunci is rásegít. Szeretek maszturbálni . 34f
ma 10:35
 6/14 anonim ***** válasza:
66%

Két éve nyáron egyszer kerek 3 hetet kihagytam. Az első napok nehezebbek, utána könnyebb.

Elaludni nehéz igazából ebben az időszakban, mert ugye mindig ott jár az ember esze.

A végén brutális orgazmus volt.

22f

ma 10:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Próbáltam stresszes élet mellett 1-2.hétig, de így még feszültebb lettem és nem akartam semmilyen nyugtatót szedni szóval visszanyúltam az ideiglenesen gondkisöprő "nyugihormonok" stimulálásához... :D 40.F
ma 10:53
 8/14 anonim ***** válasza:

12 évesen kezdtem, most 32 vagyok. Minden évben szülinapomkor vagy újévkor megpróbálkozok az abbahagyással, de 5-7 nap a rekord.

Sajnos emiatt nincs valódi szexuális életem, sokáig szűz voltam, aztán volt egy alkalom de az se lett jó.

Egyrészt közel sem olyan kemény már mint 10 éve mondjuk. Másrészt teljesen érzéketlen körbe a makkom és a farkam, az idegsejtek elpusztultak a sok masztitól ugye, egy helyen maradtak meg a makkom felső részén, de ott meg ellenkezőleg, túl érzékeny, szinte fájdalmasan (biztos értitek, hogy mondom.) Most kezdtem művaginát használni hátha ezen a fájdalmon segítene és akkor meg megnék próbálni újra egy valódi aktust.

ma 10:55
 9/14 A kérdező kommentje:
8 as dokinál nem voltál? De mi is a baj?
ma 10:57
 10/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok: *megpróbálnék

Kiegészítés, ezek miatt a gondok miatt akarom abbahagyni, plusz kihagytam, hogy a munkám, energiaszintem, mindennapi tevékenységeim rovására is megy mert naponta legalább 2 órát elvesz az életemből.

ma 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!