Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartottatok már maszturbáció mentes időszakot, milyen érzés volt közte utána?
Figyelt kérdés
Életkor, Nem F L kötelező..tegnap 10:26
11/15 anonim válasza:
Mikor még volt szexuális életünk az asszonnyal, akkor nem kellett hokiznom...
49F
12/15 anonim válasza:
3 hét körül volt a leghosszabb kihagyás.
maga a hiány nem gyötört, ingerek híján valahogy a szervezetem néhány nap után lekapcsolja a vágyat, de elég örömtelen állapot, mintha már egy nyugdíjas papi lennék
ja és nekem hosszabb kihagyás után mindig elég lagymatag az első alkalom, nem jár fenomenális elélvezéssel meg hasonló.
13/15 anonim válasza:
Nem, mert egy baromságnak tartom sanyargatni magam ilyen f.szságokkal!
36/F
14/15 anonim válasza:
Volt eletem legszarabb fel napja volt 😂😂
15/15 anonim válasza:
3-4 hétig. Körülmetéltek és hát a műtét után hanyagolni kelelt a dolgot. Közte nem volt gond, nem is volt vágy. Utána sem volt semmi különös érzés vagy nagy hiány.
36 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!