Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alázott meg ennyire? Miért állít valótlan dolgokat?
Volt egy csávó akivel randizgattunk. Nyilván néhány tali utána megvolt az első. Én jónak éreztem a dolgot. Miután befejeztük aludtunk. Még 2x volt utána szex mikor láttam az arcán valami baja van. Kérdeztem mi a gond? Válasz: Nem tudom hogyan mondjam el neked ezt. Elment a szextől veled minden kedvem. Hozzád érek és már tocsogsz rögtön. Nem tudok játszani veled előtte mert csúszik a kezem. Mikor be teszem ráadásul direkt rászorítassz a farkamra és ez nekem nem kényelmes. Ráadásul olyan érzésem van, mintha egy meleg testápolós flakonba dugnám a farkam. És valami fehéres váladék is jött ki belőled. Nem tudom mi ez, de szerintem valami komoly szexuális betegséged lehet. Nekem elment minden kedvem.
Ezek után haza ment. Nyilván alap h dobom. De nagyon bele gázolt a nőiességembe. Nem vagyok beteg. Arról tudnák. Nem tudom miért baj a nedvesség. Alig vártam a szexet és h hozzám érjenek. Mindig is ilyen voltam. De most semminek se érzem magam. Nem tudok úgy csinálni mintha nem sértett volna meg teljes és azóta ezen kattogok. 27 évem alatt még sose aláztak meg szexuálisan
Lépj tovább, ezt meg próbáld el elfelejteni. Nem a te hibád.
Milyen ember már, akinek nem tetszik, hogy kívánják? Jézusom.
Inkább vegyél egy nagy levegőt, fújd ki és ne törődj vele. Ez a pasi egy gyökér... :D
Szerintem bárki számára egy álom lennél, szóval nem tudom, hogy ennek az ütődöttnek mik az elvárásai. De nem is számít.
Miért találnám ezt ki??
Nem tudom elfelejteni. Azóta ezen kattogok. Úgy érzem magam mintha az egész nőiességembe bele tiportak volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!