Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb làny egyetemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb làny egyetemet végez mostanság, hol lehet találni olyat aki szóba áll egy sofőrrel?

Figyelt kérdés
20/f

2020. okt. 20. 14:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
27%
39-es akkor ha bármi bajod lesz életed soran ne menj orvoshoz..Ha megszúrnak is kezeld magad..Agyhalott bunkó melós..
2020. okt. 20. 21:14
 42/62 anonim ***** válasza:
66%
28 évés közgazdász lány vagyok..Imádom azokat a melósokat akik reggel benyomják a kis fröccsöt aztán fünyülgetnek..De ha én szólok be hirtelen bekussolnak..Ilyenek ezek az ágyban is..Most az ilyennel milyen közös témám lehet?Milyen a malter???:-)Azt se tudja mi a GDP...:-)
2020. okt. 20. 21:16
 43/62 anonim ***** válasza:
70%
Csak azért nem tudja, mert rohadtul nem érdekli. És most nem az alja melósokról beszélek.
2020. okt. 20. 21:17
 44/62 anonim ***** válasza:
89%
43-as na akkor az ilyen emberrel miről beszélsz?Volt párom melós..Megpróbáltam..Ha hazajöttem s mesélni akartam a munkamról nem érdekelte..Mert hülye volt hozzá..De az ő munkáját meg kellett hallgatnom a prosztó vicceiel..Jah s harmadannyit keresett mint én..Engem nem zavart de ő hozzám vágta ha drágabb programot néztem ki..Jah s az ágyban is gáz volt néha mert zavarta hogy egy nő 5x többet ért el nála..2 évig próbaltam..Nem ment..
2020. okt. 20. 21:20
 45/62 anonim ***** válasza:
58%
Bocs, de őt ezek szerint te választottad.
2020. okt. 20. 21:21
 46/62 anonim ***** válasza:
89%
35 f vagyok ..Hidd el csajban gázabb a tanulatlan..Full hülye..Mindenen nevet..Színházat nem ismeri..Stb..Legalább jól szopott..
2020. okt. 20. 21:22
 47/62 anonim ***** válasza:
38%
45 ő szedett fel..Azota bocs de egy szint alá nem megyek..
2020. okt. 20. 21:24
 48/62 anonim ***** válasza:
70%
Az lehet hogy ő szedett fel, de ketten kellenek hozzá. Valamit ezek szerint csak láttál benne.
2020. okt. 20. 21:34
 49/62 anonim ***** válasza:
100%
De jókat mosolyogtam itt.
2020. okt. 21. 00:27
 50/62 anonim ***** válasza:
100%

#34 jelenleg az orvosok legtöbbje maximum a gyógyszeripart szolgálja ki... ha valakivel 15 különböző gyógyszert szedettek, az nem a gyógyításról szól.

Egyébként meg vakoló Józsi nélkül se munkahelyed nem lenne, se házatok nem lenne. Az a probléma, hogy a felsőfokú végzettséggel rendelkezők egy része tényleg elhiszi, hogy ő az értelmiségi, de csak ennek az ellenkezőjét képes bizonyítani.

#44 az elég szomorú, ha te még otthon is a munkáról akarsz beszélgetni. Értelmes ember a munkát a munkahelyén hagyja és nem hazaviszi az ottani stresszt.

Egyébként ennyi erővel, most én is nézzem hülyének azt, aki nem ért ahhoz, amit én csinálok (akár veled együtt is)? Az, hogy nem feltétlenül egyforma a munkánk, nem jelenti, hogy nincs egyéb közös érdeklődési terület.

Abban viszont egyet tudok veled érteni, hogy vannak férfiak 0 önértékeléssel, akik attól teszik függővé az önbizalmuk, hogy mennyivel többet értek el, mint a nő, akikkel együtt vannak. Az ilyenek tényleg nem tudnak mit kezdeni a sikeres nővel, ez a frusztráltság pedig kihatással lehet a szexuális teljesítményre is... bár az egész kapcsolatot képes megölni idővel.

2020. okt. 21. 08:51
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!