Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az első tobbes szex utan most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első tobbes szex utan most ez mit jelentsen?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, és most először próbáltam ki valamit, ami korábban csak fantázia szintjén merült fel – részt vettem egy többes szexben, konkrétan egy gangbangben. Az ötlet régóta ott motoszkált, főleg, mivel az exemmel, akivel két évig jártunk, sokszor beszélgettünk erről. Akkor viszont nem vágtunk bele. A szakítás után is megmaradt közöttünk a baráti kapcsolat, nem szakadtunk el egymástól teljesen, és mostanában megint közelebb kerültünk egymáshoz, néhány alkalommal újra lefeküdtünk.

Egy ilyen alkalommal megint feljött a gangbang ötlete, és most valahogy valósnak tűnt a dolog. Megállapodtunk, hogy ha talál pár megbízható srácot, én belemegyek. A baráti társaságából négy fiút kérdezett meg, akik rábólintottak. Ezután elkezdtük megszervezni a dolgot: egy üres lakásban béreltünk egy szobát három órára, megbeszéltük a szabályokat, és abban is egyetértettünk, hogy óvszerrel védekezünk majd – fontosnak tartottam, hogy legalább ez a része biztonságos legyen.

A nagy este előtt még mindannyian elmentünk egy pubba, iszogattunk, majd egy kis füvet is szívtunk. Bevallom, én már ettől elég feldobott, kicsit szétcsúszott állapotba kerültem, ami lehet, hogy hiba volt. Ami viszont igazán zavarni kezdett, hogy nem néztem utána alaposabban, kik lesznek ott. Két fiú ugyanis, akiket az exem hozott, a kelleténél "nagyobb felszereléssel" érkezett. Amikor megláttam, ez rögtön beparáztatott.

Ennek ellenére elkezdődött az este, és végül nem volt rossz – bár elég vegyes érzéseim maradtak utána. Több dolog is kényelmetlenül érintett. Például, hogy az ígéretek ellenére néhány fiú levette az óvszert az aktus közben, és többen belém élveztek, amit nagyon nem akartam így. A két nagyobb méretű srác pedig nem igazán figyelt rám, vagy hogy mennyire tudom kezelni, amit csinálnak – inkább csak a saját élvezetükre fókuszáltak, és elég durvák voltak.

Az estét követő napokban az exem még érdeklődött irántam, írt nekem üzeneteket, de ez alig tartott két napig. Utána már nem keresett. Én próbáltam vele felvenni a kapcsolatot – írtam neki egy üzenetet –, de azt sem olvasta el.

Most itt állok, és teljesen tanácstalan vagyok. Egyrészt azt érzem, hogy az egészet én is akartam, de közben sok minden történt úgy, amit nem így képzeltem el. Csalódott vagyok, mert bár ez egy közös ötlet volt, mégis úgy érzem, hogy kihasználtak, és az egész végére teljesen magamra maradtam. Az is nyugtalanít, hogy az exem ennyire eltűnt – én számítottam rá, hogy legalább a történtek után tartja velem a kapcsolatot.

jan. 21. 22:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Szedsz fogamzásgátlót? Amúgy meg remélem kamu.
jan. 21. 23:02
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Jellegében hasonló, de picit más irányú megaláztatás ért. Az eset utáni kettős érzés, meg mai napig bennem van. Ennek már 7 éve. Nem okozott törést bennem, de kirobbanó érzést sem.
jan. 21. 23:02
 3/14 A kérdező kommentje:
Szedek igen.
jan. 21. 23:12
 4/14 anonim ***** válasza:
41%
2-es, ezt izgalmasan becsomagoltad! Esetleg valami részletet megtudhatunk?
jan. 21. 23:38
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Már nem kellesz az exednek, szépen megdugtak a haverjaival, ahogy nem szégyelték, aztán ennyi. Sajnálom, hogy rossz elmégyed lett.

A srácok pedig nem vehették volna le az óvszert s élvezhettek volna beléd, ha nem az volt megbeszélve. Azért menj el egy szűrésre is a biztonság kedvéért

jan. 22. 00:46
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Ritka nagy suttyó paraszt az exed és a haverjai is, hogy az előre megbeszélt szabályokat nem tartották. Akkor és ott fel kellett volna öltöznöd és eljönnöd. Az exednek ennyit sem jelentesz már, hogy rájuk szólt volna - neki kellett volna betartatnia a szabályokat mindenkivel.

Az exed szereti a többeseket, de kipipálta, megvolt és most megint sz.rik a fejedre.

Legközelebb ha ilyesmire vágysz, akkor vagy normális emberekkel csináld, vagy menj le egy swingerbe. Ott elég ha simán nemet mondasz valakinek/valakire, ha nem tartja a szabályokat akkor kivágják mint azt a bizonyos macskát.

jan. 22. 01:40
 7/14 anonim ***** válasza:
6%
Nekem pont egy ilyen lány kell
jan. 22. 05:39
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

Kihasználtak.

Nincs kivel megbeszélned.

Persze, hogy rossz érzés.

Ha beszélnél róla, írj!

jan. 22. 05:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy rossz érzés, nem is ezt akartad. Nem ismerted a pasikat, ez baj. Nem számíthattál senkire aki betartatja a dolgokat ez mégnagyobb baj.

Írd meg az exednek hogy valamilyen nemi betegséged van (mondjuk hiv) azért akartad a gumit de mindegy aztán tiltsd le. Legalább egy kicsit szxrják össze magukat azok a rohadékok.

Azért te is menj el egy szűrésre biztonság kedvéért.

jan. 22. 06:32
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

Nem a legjobbakat válogatta össze a bulihoz, nem feltétlen a jólkinéző egoista séróbárókat kell összehívni. Valamilyen szinten az ilyen mindig kompromisszumos.

Viszont a többes belédélvezés baromi izgi, nekem az a kedvencem, főleg ha végig is nézem ahogy telenyomják előttem a lányt. :) :)

Amúgy az is lehet hogy később rájössz hogy tulajdonképp tetszett az is hogy nem úgy történt ahogy tervezted hanem hogy úgy használtak ahogy nekik jó.

jan. 22. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!