Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb làny egyetemet végez mostanság, hol lehet találni olyat aki szóba áll egy sofőrrel?
Figyelt kérdés
20/f2020. okt. 20. 14:19
31/62 anonim válasza:
Elírtam pár karaktert telefonról azért elnézést..De azért a stílus itt maga az ember..
32/62 anonim válasza:
Kedves kritizáló...Tudod lehet elírok véletlen pár sort,de azért 3000 ember jövőjéért,családjáért s munkahelyéért vagyok felelős..Ilyen tipussal is találkoztam hogy megijednek a diplomástól s előjön a redneck tapló típus..Mint írtam barátaim minden társadalmi rétegből is vannak..szabolcsi falvakból is...De a társam hadd döntsem el ki közül választom..Ettől még minden ember értékes..
33/62 anonim válasza:
Lepontozni le lehet..Az csak azt bizonyítja hogy vannak olyan emberek akiknek diploma nélkül kisebbségi komplexusuk van..Ezt sajnálom...
34/62 anonim válasza:
25 L vagyok.Orvoscsaládba születtem..Biztos nem fogok melóssal ismerkedni..
35/62 anonim válasza:
34-es sajnos ékes példája a sznobizmusnak. :D
36/62 anonim válasza:
#34 mert a melós az nem ember ezek szerint. 😠
37/62 anonim válasza:
Én gyógyítok..Ő vakol..lakatlan szigeten inkább meghalnál de van faház
..vagy barlangba életben maradsz
..Covid alatt is sok hasznotok van..Mi visszük a bőrünk a vásárra..
38/62 anonim válasza:
Gyógyítasz te a nagy büdös.... 🍆
39/62 anonim válasza:
Sajnos az orvoslás a mai világban baromira nem a gyógyításról szól 😠
40/62 anonim válasza:
Apukám szívsebész..Sok életet megmentett..S te mennyit vakoló Jani?..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!