Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex korábbi szeretővel,van értelme újrakezdeni? Van aki belement és megbánta..utólag?
Figyelt kérdés
febr. 1. 19:22
1/13 anonim válasza:
Csak 1x alkalom volt, és én nem akartam többször, mert féltem, hogy újra beleszeretek. F
2/13 anonim válasza:
Attól függ miért lett vége. Nekem volt egy pasi, akivel összejártam. Egyszerűen tökéletes külseje volt, nagy farokkal, nagyon jó dugással és nyalással. Viszont a természete, viselekdése stb. miatt nem akartam összejönni vele. Aztán lett egy barátnője és abba maradt. Kb 1 évig tartott neki utána folytattuk. Nem bántam meg.
3/13 anonim válasza:
Szex korábbi szeretővel? Húha, bármelyikkel szívesen... F.
4/13 mantis religiosa válasza:
Legjobb szex, az ex-szex!!!
🤩😛😁
5/13 A kérdező kommentje:
Hol eltűnik, hol előkerül..már a 2.alkalom hogy újra előkerült.Bánnám ha újra látnám de talán azt is, ha nem találkoznánk..a szex tökéletes volt vele is, ahogy a 2es válaszoló írta
febr. 1. 20:59
6/13 anonim válasza:
Ha nincsenek érzések, érzelmek, korábbi viták akkor simán. Volt olyan szeretőm akivel hol összejártunk pár hónapig, hol szünet (mert nekem lett párom, vagy neki) utána megint felmelegítettük a pitét. Pontosan tudtuk egymásról, hogy nem akarunk a másiktól semmi komolyabbat (ütötte egymás a személyiségünk) a szex viszont baromi jó volt együtt. Akkor meg miért ne? :)
7/13 A kérdező kommentje:
Mert oké hogy jó a szex de nem igazán esik jól hogy akkor van du@ás amikor éppen neki alkalmas.Érzések nem voltak amúgy
febr. 1. 22:15
8/13 anonim válasza:
Vedd a kezedbe az irányítást, persze csak akkor ha tényleg te se akarsz többet.
Ha csak szexet akarsz, keresd te amikor kedved van. Ha akar téged majd megoldja. :)
9/13 anonim válasza:
A kérdésed és a kommentjeid alapján szerintem te olyan ember vagy akinek kellenek az érzések is a szexhez. Ha ez így van én nem mennék bele újra!
10/13 A kérdező kommentje:
9-es, a bánnám alatt azt értem hogy tart egy ideig majd újra eldob ha éppen nem kellek.Tekintve h szerető így szólt a kérdés,tehát akihez érzelmek füznek az a párom.A szeretőhöz csak a szex és más nem.Attól még az sem egy jó érzés ha hanyagol amikor nekem igényem lenne a szexre
febr. 2. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!