Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megmosom nagyon és a seggembe teszi, élvezés után ha kivette büdös lehet a pénisze? Érezni szagokat?
Figyelt kérdés
Első anális szexre készülünk a barátommal, de vannak fenntartásaim. Olvastam, hogy alapos előkészület kell. Előtte fél nappal már semmit sem fogok enni és nagy WC után megmosom amennyire lehet, be is nyúlok. Viszont félek így is esetleg szaga lesz ha berakja majd kiveszi a végén.
Lehet érezni szagokat utána vagy közben? Mit lehet tenni az ellen, hogy ne legyen végképp büdös véletlenül sem? Nem szeretnék rossz élményt ilyen téren.
febr. 1. 20:22
1/9 Lazy Lover válasza:
Lehet igen tudod aki darázs fészekbe nyúl azt meg csípik a darazsak
2/9 anonim válasza:
Ilyen előkészület után nem hiszem hogy olyan lenne ,de esetleg használhatok illatosabb síkosítót is !
3/9 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés... Eddig 4 lánnyal csináltam így, előre egyik sem volt betervezve, elkapott minket a vágy. Egyik esetben sem volt gond soha semmilyen szinten pedig azt hittem lesz valami de nem... F.
4/9 anonim válasza:
Ha ez a legnagyobb bajotok, akkor inkább hagyjátok 😅
6/9 anonim válasza:
A segglyuk mindig segglyuk marad. Akkor is ha mosoda, akkor is ha gyantázod, akkor is ha belül mosod.
Én nem merészkedem olyan helyre. Köszönöm szépen, de a hüvely minden igényemnek megfelel
35F
7/9 anonim válasza:
A női fenéklyukszaggal az égvilágon semmi gond nincsen, sőt...
9/9 anonim válasza:
Ha megmosod nem elég, akkor sem ha benyúlsz. Alapos beöntés viszont segít, ne spórold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!