Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap este lefeküdtem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este lefeküdtem a barátnőmmel, használtunk óvszert viszont mikor elmentem és kivettem az óvszer bent maradt, azonnal kivette és benne is volt a tartalma nem kellett mélyre nyúlnia. Lehetséges hogy teherbe essen?

Figyelt kérdés

2018. máj. 21. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Hát, ha nem került bele sperma, akkor nem lesz terhes. De mi ezt honnan tudjuk? Nem voltunk ott, nem néztünk mikroszkóppal a barátnődbe, hogy került-e bele. Ha került, akkor nyilván lehet terhes.

Jó tanács! Fogd meg az óvszert is, amikor kiveszed a péniszedet a barátnődből.

2018. máj. 21. 17:18
 2/5 anonim válasza:
88%
A baratnom igy esett teherbe, szerintem par nap mulva azert csinaljatok egy tesztet :/
2018. máj. 21. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Pár nap múlva aztán jó sok mindent kimutatna a teszt...

Hasonlóan jártam fiatalabb koromban. Elhúztam dokihoz, és irattam fel 72 órás gyógyszert.

2018. máj. 21. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem csinált, mivel suliorvos volt a legközelebb, így csak felírta a receptet. Elmondtam, hogy mi történt és hogy sürgős.

Ez kb. 10 éve volt.

Ha nődokihoz megy, akkor sem rosszabb mint egy nemkívánatos terhesség. Tudom, hogy cikinek érzitek meg minden, de hidd el nincs benne semmi ciki. Rengeteg ilyet tapasztalt már a doki.

2018. máj. 21. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj az óvszer körméretére! Valószínűleg az átlag 56 mm túl nagy neked, különben nem csúszna le normál esetben. Vegyél 53-masat.
2018. júl. 24. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!