Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb làny egyetemet végez mostanság, hol lehet találni olyat aki szóba áll egy sofőrrel?
Figyelt kérdés
20/f2020. okt. 20. 14:19
21/62 subrette válasza:
Vidéki kis faluban kisebb a diplomások/egyetemre járók aránya, mert többnyire oda költöznek, ahol az egyetemük van. Vagyis a helyben/környéken lakó lányok között nagyobbak az esélyeid.
22/62 anonim válasza:
Van diplomám, de soha nem vártam el, hogy a férfinek is legyen, nem szmepont párkereséskor. Mostani párom is autószerelő.
23/62 anonim válasza:
Biztos találsz ilyet. Nagybátyámnak egy szakmunkás végzettsége van, a feleségének meg 3 diplomája... :D
Egyébként igen, valóban megesik, hogy egy-egy diplomát kapó ember végtelenül beképzelt, de ők jellemzően előtte is azok voltak.
A végzettség pedig nagyon nem egyenlő a műveltséggel, mint ahogy itt ezt valaki felhozta. A laposföld hívők között is van nem 1 diplomás. :D
24/62 anonim válasza:
Én taxis vagyok, velem muszáj szóba állniuk. :D Egyébként meg egy f@szság ez a diploma dolog... Önmagában egy diplomától senki sem lesz sem értelmes, sem normális, sem életrevaló. Eddig két diplomás hölggyel volt tartósabb kapcsolatom, mindkettő el volt szállva magától, miközben semmi kézzel fogható eredményt nem tudtak felmutatni az életben.
25/62 anonim válasza:
17, Nem ijesztesz, engem felvettek proginfóra, apám egyetemi tanár a VIK-en, anyám magas beosztású pénzügyes, ha nekem nehézségeim vannak az lelki okok miatt van. Mellettem senki nem fog éhen halni. Sőt...
27/62 anonim válasza:
Rengeteg olyan nő van, aki nem megy egyetemre, és az egyetemisták között is vannak olyanok, akiknek nem a végzettség számít (nekem, amíg egyetemista voltam, nem számított, hogy legyen papírja, csak hogy legyen velem egy szellemi szinten, legyen tájékozott, olvasott, intelligens... de van olyan nő is, akinek ez sem számít, hanem más dolgok, pl. egzisztencia, jó kinézet, humor).
28/62 anonim válasza:
3 diplomás nő vagyok..32 L.Szóba állók bármilyen normális emberrel..Nyilván a kapcsolat már más mert akármennyire is lehet értelmes világok valasztanak el minket..Nem egy közös téma lenne ahol szóhoz sem jutna..S szeretem ha a férfi jobban keres nálam..S karrierista is..7 számjegyű a fizetésem most mit kezdjek egy 300-400k kereső pasival még ha kedves aranyos is.. A gyereknek jó gének kellenek.
29/62 anonim válasza:
3 diploma, de a helyesírás az nem megy 🤔 akkor miről is beszélünk?
30/62 anonim válasza:
Utolsó vagyok..Kihagytam hogy multi felsővezetői állásom van..Bármikor bárkivel szivesen elbeszélgetek de a társam megválogatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!