Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnöm csalódott, mert nem tudtam elélvezni szex végén. Ez tényleg annyira gáz?
Ilyen nálunk is elő szokott fordulni, és nem azt mondom, hogy gáz, csak nem valami jó érzés. Gondolj bele, hogy ez neked fordítva hogy esne, hogy te ott vagy meztelenül, odateszed magad, és nem történik semmi a végén.
De persze nem kell belőle nagy ügyet csinálni, mindenki lehet fáradt, vagy kicsit máshol járt az esze, majd legközelebb sikerül.
Ezt azért a szíved mélyén legbelül te érzed hogy az vagy nem. Én is voltam így amúgy szerintem nem gáz
De akkor pl én azt éreztem hogy ő túl kevés hozzám vonzalmi szinten ezért ez az érzés hogy akkor mész el amikor akarsz és ha koncentrálsz na akkor biztosan van ejakuláció részedről.... 29F
#7 Több rétű igen
Aztán fejben lemegy az egész kilépsz vagy nem kitudsz vagy nem, megéri vagy nem mi az ok stb...
Ez csak nekem olyan furcsa hogy egy férfi nem tud elélvezni?
Ne pontozzatok le de én minden szexnél elélveztem eddig!
Számomra ez érthetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!