Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnöm csalódott, mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnöm csalódott, mert nem tudtam elélvezni szex végén. Ez tényleg annyira gáz?

Figyelt kérdés

ma 10:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen nálunk is elő szokott fordulni, és nem azt mondom, hogy gáz, csak nem valami jó érzés. Gondolj bele, hogy ez neked fordítva hogy esne, hogy te ott vagy meztelenül, odateszed magad, és nem történik semmi a végén.

De persze nem kell belőle nagy ügyet csinálni, mindenki lehet fáradt, vagy kicsit máshol járt az esze, majd legközelebb sikerül.

ma 10:15
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt azért a szíved mélyén legbelül te érzed hogy az vagy nem. Én is voltam így amúgy szerintem nem gáz

De akkor pl én azt éreztem hogy ő túl kevés hozzám vonzalmi szinten ezért ez az érzés hogy akkor mész el amikor akarsz és ha koncentrálsz na akkor biztosan van ejakuláció részedről.... 29F

ma 10:20
 3/21 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Volt hasonló, akkor kérdeztem, hogy megpróbáljam-e orállal. Azzal sikerült.
ma 10:34
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy partnerem, nagyon ki volt akadva, hogy nem tudtam elmenni . Biztos nem kívánsz stb ilyenekkel jött..
ma 10:39
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
#4 Amikor mások ilyeneket írnak mint itt a 2es "ő túl kevés hozzám vonzalmi szinten" akkor azért az embernek jogosan fordulnak meg a fejében ilyen gondolatok... 1es voltam
ma 10:41
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
2 es vagyok de 1 es azért vannak helyzetek amikor teljesen rendben van a dolog
ma 10:43
 7/21 anonim ***** válasza:
#6 igen tudom, én is azt írtam, hogy nem akadok fent rajta, mert ezer oka lehet. csak na...valljuk be a nem maximálisan kívánás is lehet az egyik ;) és van amikor ez is okés igen.
ma 10:45
 8/21 anonim ***** válasza:

#7 Több rétű igen

Aztán fejben lemegy az egész kilépsz vagy nem kitudsz vagy nem, megéri vagy nem mi az ok stb...

ma 10:49
 9/21 anonim ***** válasza:
76%

Ez csak nekem olyan furcsa hogy egy férfi nem tud elélvezni?

Ne pontozzatok le de én minden szexnél elélveztem eddig!

Számomra ez érthetetlen

ma 10:58
 10/21 anonim ***** válasza:
78%
Én tudok elmenni , ha nagyon meleg van , ha részeg vagyok , vagy ha unalmas a nő..
ma 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!