Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok? Hibáztatnátok magatokat a csalódottsága miatt?
Bro' elmondta neki nehezen jön össze elsőre. Még vérprofi, több száz nővel tapasztalatot szerző, a szex szinte minden csínját-bínját ismerő pasi sem biztos, hogy ki tudná elsőre hozni belőle. Valószínűleg neki jóval több érzelmi "töltet", kötődés, bizalom kell ahhoz hogy el tudja magát engedni. Ne várd azt, hogy egy-két alkalommal ez majd meglesz.
S ne legyen már ilyen teljesítménykényszered! Ne akarj már magadnak görcsösen bizonyítani, mert darabos leszel. Azt mondta jó volt - akkor ne stresszeld azzal, hogy "na mikor élvezel már el" mert ezzel csak rontasz a helyzeten, csak erősíted a benne lévő blokkokat.
Engedd el magad, élvezzétek a szexet, az erotikát, hangolódj rá, ismerd meg a rezdüléseit, olvass minden apró mozdulatából, lélegzetvételéből, "hatolj az agyába", s csiszolódjatok össze. Ez utóbbi a legfontosabb, ez meg hidd el nem jön egy-két dugás után.
Nekem 31-32 koromban volt először orgazmusom, a sokadik barátommal. Addig nekem is "csak" jó volt. De valakinek soha nem lesz. Es ez nem a ferfi hibája, de nem is a nőé! Pontosabban annyiból a nőé, hogy igy van összerakva, de erről nem tehet. Sokan egyszerűen nem képesek a hüvelyi orgazmusra, másoknál meg csak a legnagyobb szerelemnél lehetséges.
Ezért ne hibaztasd magad, es ne is nyaggasd vele, mert neki is kellemetlen, és ha folyton felhozod csak rosszabb lesz.
Nekem ez furcsa, hogy észre sem veszed volt-e orgazmusa és utólag kell megkérdezni...
Ez alapján magaddal voltál elfoglalva és nem vele. Így nem is lesz neki soha.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!