Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnöm csalódott, mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnöm csalódott, mert nem tudtam elélvezni szex végén. Ez tényleg annyira gáz?

Figyelt kérdés

tegnap 10:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9 ha elég nővel voltál akkor simán megérted, nem bántás
tegnap 11:02
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Feleségem is utálja ha nem megyek el...
tegnap 11:03
 13/22 A kérdező kommentje:
9es sajna én is ilyen vagyok, hogy jó volt szex meg minden, kemény is vagyok, de mégsem tudok elmenni.
tegnap 11:16
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondom, hogy gáz, de furcsa.

SOHA nem voltam még olyan férfival aki nem ment volna el a végén. Viszont ha ilyen lenne 100%, hogy magamra venném és pocsékul érezném magam.

34/N

tegnap 11:37
 15/22 anonim ***** válasza:

9-es vagyok prostikkal, egy éjszakás kalandokkal barátnőkkel 100 felett van a csajok száma

Mi az a határ amikortól meg értem?

Vagy inkább nem tartom furcsának

Minden szexuális együttlétem az elélvezéssemmel végződött!

Hogy kell egyáltalán elképzeltem?

Egyszer csak nem áll tovább?

44 éves férfi vagyok

tegnap 11:42
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
Úgy tűnik, egyeseknek sehogy sem sikerül megérteni, hogy a férfi is ember, nem pedig futószalagon gyártott szexgép. A férfiak közt is valaki könnyen (akár túlságosan is könnyen) elélvez, valaki pedig kevésbé könnyen. És előfordulhat az is, hogy nem sikerül, van ez így.
tegnap 11:51
 17/22 anonim ***** válasza:

2 es vagyok és válaszolok 9 es

Van amikor túlnősz azon ( ne vedd magadra meg senki se) hogy csak dugsz vagy mind1 mi van elötted vagy ki amikor belül már többre vágysz tudod az igazi forró felpezsdítő szexet akkor sokszor kevés ha csak egy szimpla nő van elötted aki pl lehet bomba csaj de szub nő ha nem arra van igényed..ezzel nem azt mondom hogy nem áll fel meg nem vagy férfi mert attól még az vagyok..mind1 ezek nehéz dolgok :) . És én ezt túltárgyaltam

tegnap 11:58
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Velem ez sajnos gyakran előfordul, illetve el tudok menni, de nagyon kell küzdeni érte. Régebben ennek hasznát vettem, gyakorlatilag bármeddig tudtam dugni és akkor élveztem el, amikor akartam, de most, hogy megöregedtem, ez már nem annyira jó.
tegnap 12:12
 19/22 anonim ***** válasza:

Volt ilyen nekem is,végén lelohadt.

Csajok jobban tudják ezt rejteni,nincs végeredmény.

tegnap 13:45
 20/22 anonim ***** válasza:

"Csajok jobban tudják ezt rejteni,nincs végeredmény."

dehogy nincs. azon kapod magad, hogy mégiscsak kell a síkosító.

tegnap 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!