Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok hozzám hasonlóan sokan érzik e magukat szexuálisan és érzelmileg elhanyagoltnak a kapcsolatukban? Én még próbálok ezen változtatni, nem adtam fel ha te is ilyenben élsz miért vagy még benne? Mi tart ott? F.
Figyelt kérdés
tegnap 12:36
1/8 anonim válasza:
Hasonlóban vagyok. A szex ritka és folyton csak a leoltást kapom, hogy így nem jó úgy nem jó. Érzelmileg néha támogat, de többnyire ott is az ő egója a lényeg és sokszor belémrúg érzelmi szempontból.
Hogy miért vagyok még benne? Gyenge vagyok változtatni. És nem akarom kifizetni neki a lakás felét.
2/8 A kérdező kommentje:
Hú, kemény :( Kitartást kívánok!
tegnap 13:15
3/8 Bicrossdresser válasza:
Én is kevésnek érzem a szexet, de amikor csináljuk akkor mindketten nagyon élvezzük. Az egész kapcsolatunk ezen kívül tökéletes, csak a szex kevés nekem. Én őszintén bevallva megoldom magamnak ha már nagyon szeretném, ő pedig nem. Ha szereted a másikat akkor elviselsz ilyeneket, még ha neked ez így nem is annyira tökéletes.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, még nem elég mély a fal amit kaparok, még bírom én is és egyetértek :) Bár megoldásokon én is töprengek.
tegnap 13:35
5/8 anonim válasza:
Küzdök mint malac a jégen,most azért elindultunk felfelé.
Mindig van kiút ha más nem szakítás.
50F
6/8 anonim válasza:
#1 Én ugyanabban a helyzetben vagyok mint az első hozzászóló! Pacsi ! Üdv a klubban .
7/8 anonim válasza:
Azért vagytok ott még, mert lehet egy nárcisztikussal vagytok, vagy maga a megszokás, vagy jobb a társas magàny, mint a full egyedül lét.
8/8 anonim válasza:
#7 Én nem lehet, én BIZTOS, hogy egy nárcisztikussal vagyok. És én meg sajnos társfüggő vagyok, 40 év fölött már aligha találnék bárkit, egyedül meg max 1-2 év és megőrülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!