Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokan a biztonság miatt nem válnak el és ülnek a kakában Akkor ennyi erővel biztonságra hivatkozva miért költöznek el sokan a szülőktől mer lett 1 kapcsolatuk?
Példa. Sokan nem válnak el és választják a szeretőt vagy 1 uj kapcsolatot mert a megszokás biztonsag stb.
Na akkor ha mindenkinek megszokás biztonság akkor miért költözik el mindenki idővel otthonról és mennek külön a szülőktől? Ott is biztonság meg megszokás van mert ott nőttünk fel. Nekem ehelyett 1 párkapcsolat besikeredese miatt mindenki a párkapcsolat választja és utána a csaladot
Mondjuk, hogy egy önálló életet kezdjenek a fiatalok. Meg nyílván a szülőknek sincs sok kedve eltartani a kölköt egy életen át.
Házasság annyival másabb, hogy ott van valami vagyon, gyerekek amit fölépítettek közösen, amihez érzelem köti. Amikor meg szülőktől való elköltözésről beszélünk, ugyebár ott a legtöbbször nincs meg ez a rész, így sokkal könnyebb, és a párkapcsolat nincs messze a családtól, mert lehet, hogy vele alapítod meg a sajátod, illetve amikor elköltözöl otthonról, nem feltétlen jelenti azt, hogy a családoddal nincs meg továbbá a kapcsolódás.
Szerintem azért nem lépnek ki mert nem mernek a házasságból. Lehet ezt rá fogni gyerekekre, kölcsönre, bármire, de csak annyi, hogy gyávák. Félnek az ismeretlentől, félnek az újabb kudarctól, úgy gondolják, hogy ha nem jött össze a házasság akkor más kapcsolat főként szeretői viszonyból nem fog.
A másik réteg pedig nem is szereti a szeretőt és inkább marad a hátsóján, megfelel neki otthon a kényelem és mellette a szerető.
3
Nem hiszem el, hogy nem látod, hogy a kettő nagyon nagyon különböző dolog.
"Házastársak közt sem szakad meg mert össztársadalmi őket a gyerek igyertettem"
Az teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!