Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30+,40+ os Nők, van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+,40+ os Nők, van még ideálotok vagy ti is kezditek meglátni olyanokban is a vonzó dolgokat, akiknek 20onévesen még nem adtatok volna esélyt? (Nem anyagi biztonságra gondolok)

Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 13:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondolsz, hogy a korra llejjeb ad az ember az igényeiből és jó lesz a dagadt kispcsű szőrös gyárimunkás törpe is?

20 évesen is beleszeretünk ilyenekbe, nem kell ehhez devalválódni.

2017. ápr. 20. 13:52
 2/20 anonim ***** válasza:
*lejjebb
2017. ápr. 20. 13:53
 3/20 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz pontosan? Milyen vonzó dolgokra?
2017. ápr. 20. 14:12
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Épp fordítva. 20 évesen adtam volna olyanoknak esélyt, akiknek most nem.
2017. ápr. 20. 14:41
 5/20 anonim ***** válasza:
81%

Igen, ez pontosan így van.

20 évesen csak a helyes alfahímek jöhetnek szóba, mindenkibe beleszeretünk, aki jól néz ki, de csak ha bunkó.

30 fölött, mikor már lejárt a szavatosságunk, alsóbbrendű emberekként, már nem kellünk senkinek. Így észre vesszük a kövér/alacsony/ronda bétákat is, és összejövünk velük, "legalább van kivel dugni, meg ha másnak nem kell nem lép félre"-alapon. Esetleg még azért, hogy felnevelje valami qurvapecér alfa kölykét, akivel egyedül nem bírunk.

Egészségedre!

2017. ápr. 20. 14:42
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok meg 30, csak 26 leszek, de nekem eddig csak nottek az igenyeim minden kapcsolatom utan.
2017. ápr. 20. 14:46
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a válásom után, harmincas éveimben ismerkedni kezdtem, magam is meglepődtem, hogy mennyire magasra tettem a lécet. Nem kellett csak azért kapcsolat, hogy legyen valaki, hanem tényleg a számomra optimális társat kerestem. És mivel megtaláltam, úgy gondolom, kár lett volna beérni kevesebbel.
2017. ápr. 20. 14:52
 8/20 anonim ***** válasza:
@5 like,csak így tovább és akkor nekem már hozzá sem kell szólnom sehol csak zöldezni :D
2017. ápr. 20. 15:15
 9/20 A kérdező kommentje:

Kiváncsi vagyok hány nő szólt hozzá ténylegesen:)))

Inkább arra gondoltam, hogy míg 20évesen konkrét elképzelésem volt külsőt illetően hogy ő és csak az a típus,mostanra egyre több férfiban látok szimpatikus jegyeket, amely miatt el tudnám képzelni hogy a párom legyen.Belsőből soha nem adtam lejjebb és baromira nem járt még le a szavatosságom,nyugodtan válogathatnék.A kérdés elméleti.

2017. ápr. 20. 15:26
 10/20 anonim ***** válasza:
71%
Az ember folyamatosan változik. Most már jobban tudom kit és mit akarok, tapasztalatom is több van.
2017. ápr. 20. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!