Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Meglátni és megszeretni. " Szerintetek lézetik ilyen? (:
Úgy értem,hogy először pillantasz rá és rögtön elkezd érdekelni,hogy ki Ő,elképzeled,milyen lehet vele,nem tudod kiverni a fejedből,stb. :)
Szó szerint,mintha villám csapna beléd. :D
Gondolom más is járt már így. :) Ha valakinek van valami "története" ezzel kapcsolatban,szívesen elolvasnám. :)
Előre is köszönöm a normális válaszokat! :)
páromat legelőször buszon láttam meg egyetemremenet...ruhájábol látszott hogy milyen szakos...tudtam,hogy ő kell...probáltam kideriteni,hogy ki lehet,de nem ment...eltelt fél év,chatelek,sose priviztem,akkor mégis előbujtam,rámkattinthattak...belépett,20perc alatt rávett,hogy találkozzunk,unatkozik...kép nélkül belementem,hogy éjszakai melo után összeszedjem magam,és találkozzunk...megált a koli előtt,nekem meg tátvamaradt a szá,.hogy igen,az a pasi,akit fél éve láttam,és beleszerelmesedtem a nézésébe...
ennek 3 éve...azota is imádom azt a nézését:D
22/L
Hali!
Velem pont ilyen volt! Amikor először megláttam ohh (L) :D
Szóval ültem barátnőmmel egy padon ő meg egy kicsit arrébb velünk szembe. Bnömmel beszélgettünk és vmin nevettünk és mosolygtam és ő pont akkor nézett oda.
Uttána elkezdett nézni (én is néztem...eleinte,csak azért mert néztem,h néz-e)
Ez már kb 3 hónapja tart,de még mindig nem történt semmi csak párszor besz. Nem tudom,h tetszek-e neki mert elég félénknek tünik meg elég kétértelmű jeleket ad pl: amikor meglát mindig a haját simogatja XD :)
fura,de érdekes :D
Első: Bárcsak én is így járnék... :D :) Sok boldogságot Nektek! :)
Második:Aranyos történet! :) Szurkolok,hogy összejöjjetek! :)
Harmadik:Sajnálom,hogy így alakult.:S Dehát ezek tesznek minket erősebbé. :S:)
Én egy srácot láttam meg a vonaton egyszer a koleszból hazamenet.Végig az úton néztük egymást.Le kellet szállnom,de nem bírtam "elengedni".Ráírtam a nevem,és a címem egy papírra,és odaadtam neki.Sokáig leveleztünk,el is mentem hozzájuk.
Hívtam én is,de azt írta,anyukája nem engedi el...:-/
Azóta nem kerestem,nem írtam.Ő még irt párszor,de nem válaszoltam.
17 voltam ekkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!