Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti milyen jeleket adtok a fiuknak ha azt szeretnétek h megcsokoljon, ha tetszik (mármint randi közben), ha többet akartok tőle (szintén randi közben), egyszóval mik azok a jelek amiket MI fiuk a fenéért se tudunk meglátni?
ez egy nagy kérdés ahogy elnéztem böngészgetve az előző kérdéseket h mi nemvesszük ezeket észre,talán mert nem is ismerjük őket,na itt a lehetőség:))
és én IS köszönöm a válaszokat:)) 18/F
sooooksok mosolygás, nevetés..de nem durván :)
van aki bátran bele mer nézni a fiú szemébe van aki nem..ezáltal rövid ideig nézi és elrántja a fejét..
(gondolom te tetted fel azt a kérdést nemrég hogy hányadik randin kell a csók:D)
ismét leírom..esetleg közelebb hajolunk hozzátok..nem nagyon,kicsit.. pl ha padon ülünk akkor közelebb ülünk hozzátok.. hozzátok érünk óvatosan.... :)
Ha már fel lett téve ez a kérdés, akkor én ugyanerre lennék kiváncsi, de nem randin. hanem teljesen közömbös helyen és helyzetben. Előre is köszi:)
18F
Ezt nem lehet nem észrevenni összebújtok, fogod a kezét vagy oldalról átkarolod. Esetleg elkezded előtte puszilgatni a nyakát és menni feljebb. Nem kell semmire figyelni érződik ha lehet. Szal ne általánosítsál, hogy MI fiúk. :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!