Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30+,40+ os Nők, van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+,40+ os Nők, van még ideálotok vagy ti is kezditek meglátni olyanokban is a vonzó dolgokat, akiknek 20onévesen még nem adtatok volna esélyt? (Nem anyagi biztonságra gondolok)

Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 13:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
# 5 - Ma te kapod a kekszet:)
2017. ápr. 20. 16:29
 12/20 anonim ***** válasza:
# 9: Nekem 20 évesen sem volt ideálom külsőre és 40 évesen se. Sokféle külsejű férfi tudott megfogni a személyiségével, kisugárzásával. Ennek ellenére a kor előrehaladtával egyre jobb pasikkal volt dolgom (valószínűleg mert nőtt az önértékelésem és el tudtam hinni, hogy kellhetek nekik).
2017. ápr. 20. 16:39
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egyedülálló (ha ez számít egyáltalán),de húszévesen is a fiatal,magas,laza fiúk tetszettek,és most 30 felett is ugyanez van.Valószínűleg 100 éves koromban is ez a típus fog izgatni :)
2017. ápr. 20. 16:40
 14/20 anonim ***** válasza:

30 éves vagyok és házas, tehát részemről a válasz is elméleti, nem csak a kérdés.

Külsőre sosem volt ideálom, nagyon sokféle férfit találtam már vonzónak. De most sincs. Szóval ezen a téren nem változott semmi.

Belső tulajdonságok terén meg egyrészt nőttek az igényeim, olyan téren, hogy nem lennék már olyan elnéző mindenben, mint mondjuk tíz évvel ezelőtt, mert javult az emberismeretem, nehezebben hagynám magam átverni. Másrészt specializálódtak az igényeim, ahogy jobban megismertem magam és tapasztalataim lettek a társas kapcsolatokbam.

2017. ápr. 20. 16:53
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Ugye te sem hiszed, hogy erre a kérdésre 1 őszinte választ is fogsz kapni nőktől? :D
2017. ápr. 20. 16:56
 16/20 anonim ***** válasza:
Én őszinte vagyok,20 évesen a fiatal jóképű rosszfiúk tetszettek,és most is ők az ideáljaim.#13-as voltam.
2017. ápr. 20. 17:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Külsőre huszonévesen is sokféle ffi jött be, és most is. Akkor is szerettem, ha mosolyog egy pali, rendben tartja a fogait, ápolt, és nem koszosak a körmei és ma is.

Viszont belsőre és szokásokra vonatkozóan nőttek az igényeim. Pl.:

-huszonévesen még lett volna nálam esélye egy nem láncdohányos palinak, mostanra már egyből viszolygást kelt

-akkoriban ha nem volt kellően udvarias, azt gondoltam: nah.. majd mellettem megtanulja, hiszen én is olyan vagyok. Ma már nem vagyok ilyen naív...

Sorolhatnám még, de ez a lényeg. Remélem jön a lepontozás a rinyafiúktól és a kommentáradat, hogy csak jóképű, izmos, magas, gazdag pasikat szerettem volna mindig is!!! :)

2017. ápr. 20. 18:51
 18/20 A kérdező kommentje:
Szerintem kaptam korrekt válaszokat,köszönöm!
2017. ápr. 20. 20:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Van ideàlom,amiről sajnos nem nagyon tudnèk lemondani.Ez abból is adódik,hogy balamikor a legjobb pasikkal jàrhattam.Megszoktam egy 'szinvonalat'.Meg a legtöbb embernek igenis fontos a külsőség.Nem vàgyom modell alkatu tökéletes férfire,de làtsszon,hogy ad magàra és egészségesen él.Az elpunnyadt,kopaszodó,hanyag megjelenésű pasiktol kikészülök.
2017. ápr. 21. 06:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát igen, a kopaszodó tényleg nem ad magára, nagyon igénytelen, hiszen csak be kéne kennie a fejét a... őőő szóval kennie kéne.
2017. ápr. 21. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!