Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A noket meg kell nyugtatni? A biztonsagra vagynak,hogy ne legyen stressz az eletukben? Tenyleg tulgondoljak az eletet es stresszelnek hogy mi fog tortenni?Mig a ffiak siman elvannak ha van haz, kaja es biztos melo.
a legapróbb dolgokon le tudnak akadni.
de a tényleges problémát hogy a cuki munkatárs nyomul rájuk az "nem veszik észre"
Én nem stresszelek ilyeneken (se) feleslegesen, hogy mi van, ha valamelyikunk elveszti a munkáját
Nem valószínű
De ha igen, majd megoldjuk
Ennyi erővel aggodhatnék naponta, mi van, ha rákos leszek, mi van ha karambolozok
Nem fogyatékos vagyok, nem kell nyugtatgatni
Tesszük a dolgunkat és alakul
Már bocs, de csak ne akarja egy férfi irányítani a kapcsolatot. Nem vagyok óvodás. Ketten vagyunk benne, megbeszéljük, eldöntjük. Ha szükséges, engedményeket teszünk egymás kedvéért vagy kompromisszumra törekszünk.
Miért kell mindig úgy bánni a nőkkel, mintha idióták lennének és még a cipőjüket se tudnák egyedül bekötni?
Nem allitom,hogy midnenn no buta lenne es eletkeptelen, de azert azt be kell valalni,hogy Ti sokkal tobbet stresszeltek vagy kattogtok azokon amiketn mi ffiak megvonjuk a vallunkat es siman tovabb lepunk.
Mi inkabb olyanok vagyunk mint a versenylovak, megfutjuk a tavot,elerjuk amit akarunk es onnantol le van tudva a problema. Nem gondolkozunk a lehetseges 50 kimenetelen.
Persze erdekel,hogy te mit gondolsz.
Már bocs, de csak ne akarja egy férfi irányítani a kapcsolatot. Nem vagyok óvodás. Ketten vagyunk benne, megbeszéljük, eldöntjük. Ha szükséges, engedményeket teszünk egymás kedvéért vagy kompromisszumra törekszünk.
Miért kell mindig úgy bánni a nőkkel, mintha idióták lennének és még a cipőjüket se tudnák egyedül bekötni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!