Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A noket meg kell nyugtatni? A biztonsagra vagynak,hogy ne legyen stressz az eletukben? Tenyleg tulgondoljak az eletet es stresszelnek hogy mi fog tortenni?Mig a ffiak siman elvannak ha van haz, kaja es biztos melo.
Teljesen emberfüggő. Nőként én is a szorongós, túlgondolós típusba tartozom, de ezt pont apukámtól örökölhettem, aki pánikbeteg és depressziós, és időnként elég brutál hisztirohamai vannak.
Tény, hogy női szemmel máshogy néz ki a világ, mint férfiként. Sokkal több kihívás és veszély van az életünkben, mint a férfiaknak. Van, hogy az apróbb dolgokért is jobban meg kell küzdenünk, mint az "erősebb nemnek". Részben ez is okozhatja, hogy parázósabbak vagyunk.
A másik meg hogy a hormonrendszerünk is máshogy működik, annak is óriási hatása van az életünkre, és ezt sajnos nem tudjuk kikapcsolni, ez természetből adódik és kész.
És igen, általában vonzóak azok a férfiak, akiken érződik, hogy meg tudnak védeni, meg tudnak nyugtatni.
Már megbocsáss, te írtad, hogy irányítja a férfi a kapcsolatot.
Nem vagyok egy kattogós típus. Nyilván gondolkozom, mielőtt döntök valamiben, sőt, a férjemmel is megbeszéljük, ha szükséges. De nagyon korán fel kellett nőnöm, szóval elég rég leszoktam a felesleges agyalásról. És most, hogy belegondoltam, a nők, akiket ismerek, szintén hasonlóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!