Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkeserített a mérete. Lehet így együtt lenni valakivel?
Több sikertelen kapcsolat után, úgy éreztem, hogy megtaláltam azt akit kerestem. Álompasi,minden téren.
Nem, nem gazdag, vannak hibái, de magába bolondított egészen. Nyugodt, magabiztos vagyok mellette, jól érzem magam, biztonságban.
Eddig, a 3 hónap alatt nem került sor a szexre, nekem volt egy betegségem, ami miatt nem lehetett. Tegnap találkoztunk, és végre sor került a dologra. De nagyon zavarna jöttem. Nagyon kicsi a szerszáma, tényleg. Láttam, hogy ő is zavarban volt attól, hogy látta rajtam, hogy nem oké valami. Meglepődtem..és ennek jelei is voltak. Nem nevettem ki, nem mondtam semmit. De egy csapásra elment a kedvem a szextől, pedig nagyon élveztem az előjátékot. Azt hittem rosszul csinálok valamit, mert nadrágon keresztül alig éreztem, aztán amikor lekerült az alsó,láttam hogy tényleg nem lett megáldva. Két barátom volt, akiknek 15 és 13 cm volt. Neki a legnagyobb túlzással is csak 9-10cm. Félek, hogy egyáltalán nem fogom érezni...tudom meg kell próbálni, de félek. Félek hogy nem lesz jó, és kiábrándulok.
Tudom, hogy egy hisztis libának néznek sokan, de tényleg nem tudok ezzel mit kezdeni. Nem tudom, lesz e bennem bátorság vele erről beszélni...Nem akarom bántani.
Mit tennétek a helyemben.
59# Oké csak mondtam ilyen logika alapján akkor ne csináljunk közvélemény kutatásokat, népesség számlálást, meg semmilyen egyéb szociológiai tanulmányt, ami meg hülyeség mert mégha pár ember hazudik is, igen adhat egy valós képet.
A láttam/halottam valahol, bemondta dolgot meg csak azért írtam utólag mert ezzel az érvel próbálta cáfolni az enyémet, csupán rámutattam hogy ezzel az övét is lehetne, ennyi.
Azt is kár tagadni hogy mondjuk egy japán és egy afrikai fekete átlag mérete között is van különbség, szóval a rasszok méretei nem egyformák, de persze ha kukába dobjuk a szociológiát akkor mondhatod hogy semmi különbség mondjuk a kelet ázsiaiak és feketék között ami nyilván valóan nem igaz.
63.
A szemmérték pont arról híres, hogy mennyire megbízható és pontos adatokat ad. Ezért is dolgoznak szemmértékkel a különböző mérnökök, és a kivitelezők is. Bár Magyarországon régen tényleg volt ilyen, lásd még "az oda úgyis elfér, majd megoldjuk" stílusban.
Szerintem egyébként ezt a péniszméretet nem lehet hitelesen mérni. Honnan tudják, hogy elég kemény e pl a merevedés, nem csak izgul a srác a doki keze között, aki centizi? Ha csak kicsit lanyhul, már oda egy centi..
Én nem tudom elképzelni, hogy megkértek egy rakás embert, hogy hozza magát izgalmi állapotba, megnyomkodták a péniszük, hogy megnézzék egy keménységi skálán hol
helyezkednek el, majd feljegyezték hogy 1 tesztalany, 8as keménység, 13,5 centi..
#54! Utánanéztem a kedvedért. Gyógyszeresen idézték elő az erekciót, és igen orvosok előtt mérték le éppen azért, hogy ne lehessen bemondani, hogy neki 18 centis szerszáma van.
Az eredménnyel az egyedüli fenntartásom, hogy csak 80 fős a minta.
Közben a wikipedia, aminek bármennyire meglepő külön oldala van a témában angolul, szóval náluk ezt olvastam:
As of 2015, a systematic review of 15,521 men, and the best research to date on the topic, as the subjects were measured by health professionals, rather than self-measured, has concluded that the average length of an erect human penis is 13.12 cm (5.17 inches) long, while the average circumference of an erect human penis is 11.66 cm (4.59 inches).
Le lehet pontozni, nekem nem fáj, de a férfiknak tényleg ez a kb. 13 centi az átlagfarok mérete. Tehát a fele ennél még kisebb.
"20-as, még egy kicsit nézegessed a biosz könyvet, talán megvilágosodsz."
Nem én voltam a 20-as, de tényleg ez a szám szerepel a biológia tankönyvekben, tudom mert ez valamiért megmaradt a gimiből. 🙄🤣
amúgy wikipédián ennek is utánanéztem:
lengths (measured using rods): 6.9 to 14.8 cm
ha ezt a kettőt nagyjából kiátlagolod olyan átlag 10.8 centi jön ki. Tetszik vagy sem a biosz könyvnek, még ha csak átlagról is van szó de igaza van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!