Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon miért nem találok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem találok hozzám való nőt? 26/F

Figyelt kérdés

A mai szexuális hozzáállástól eléggé távol vagyok, mert nekem nem megy csak úgy a szex, kell hozzá sok-sok érzelem, erős belső szimpátia, hogy valóban a tettek mezejére tudjak lépni, ha a szexről lenne szó. Ennek ellenére eléggé magas libidóm van és nagyon vágyok a testiség megélésére. Érdeklődök is a erotika/szexualitás iránt nagyon. Igényelném, illetve művelném is gyakran elég hosszas ideig a szeretkezést, ha lenne olyan párom, aki hasonlóan van ezekkel.

Sajnos az érzelmesebb lányoknál kiesek, mert szexistának gondolnak (én meg őket frigidnek) a szexet kedvelő csajokhoz pedig túl érzelmes vagyok. Két szék között, a földön érzem magam... :(

febr. 2. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Ahogy mondani is szoktàk el kell dönteni hogy dugni akarunk vagy szüzek akarunk maradni. A kettő nem megy együtt 😄
febr. 2. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nőként tudok válaszolni.

Ugyanebben a cipőben jártam.

Nekem a szexhez erős érzelmi kötődés kell, de közben baromira igénylem a szexet.

2 évig kerestem is, már majdnem feladtam amikor megtaláltam a pasim.

2.5 év telt el, együtt élünk, naponta -2 naponta szexelünk, egyelőre tökéletes minden :)

febr. 2. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
2-es viktoriánuskorban ragadt
febr. 2. 20:36
 4/6 Senior Séf ***** válasza:
62%

Mert nem ismered a nő lelkivilágát, illetve gondolkodásmódját, és ezért a velük szemben támasztható elvárásaidat sem tudod megfogalmazni. Ne hidd, hogy egyedül vagy! Felnőtt egy nemzedék a számítógép mellett, misztifikált 50-60lényekként tekintve a másik nemre.

60 éve a gyerekek kint játszottak iskola után. Játék közben ismerték meg a nemek közötti különbséget, és a kamaszkorba már ezen tudás birtokában léptek.

febr. 3. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Jah régen a jàtszótéren húzkodtàk a csajok copfjàt amit nem szerettek aztàn később is akkor màr igen 😂
febr. 3. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 60 Évvel ezelőtt se volt különb világ. Tanú vagyok rá. Fiúk, lányokkülön játszottak. Akiket véletlenül együtt láttak, azokat kicsúfolták. Egyébként tabu volt minden. Bár abban igazad van, hogy úgy érzem, az iskolás korban volt a legtöbb esély. Mert aki elmegy szakmunkásnak, annak végleg befellegzett. Már bizonyos szakmákban, ahol kevés a nő. Az utcákon kívül nem volt semmi lehetőség. 1983-ban nyílt az utcánkban egy társkereső iroda. Vannak még ilyenek?
febr. 8. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!