Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akart ujjazni a barátom, még szűz vagyok, ő ezt nem tudja. Leállítottam, mert nagyon fájt, mikor próbálkozott. Ő érezni fogja vagy érezte, tudja, hogy meg van még a szűzhártyám? Vagy ha engedem tovább, akkor érezni fogja, hogy átszakította?
Figyelt kérdés
febr. 2. 16:57
1/10 anonim 

válasza:

Mondjuk esetleg közöld vele, hogy szűz vagy és akkor talán óvatosabb lesz...?
2/10 anonim 

válasza:

Hát! Az őszinte beszélgetés (kommunikációnak hívják), az azért csodákra képes! Szerintem próbáljátok ki mind a ketten!
3/10 anonim 

válasza:

Ha az ujjazást leállítod rájön hogy fájdalom és csak akkor fáj ha szűz vay.
De sokkal jobb ha elmondod és ennek megfelelően haladtoj
5/10 anonim 

válasza:

Annàl jobban fogsz szenvedni és annàl rosszabb lesz majd. Szex ha eltitkolod ezt..
6/10 anonim 

válasza:

Egy dolog biztos: Nem azért fájt, mert szűz vagy. Egyeseknek az aktus sem fáj. Talasztalat (férfi vagyok)
7/10 anonim 

válasza:

Mondd el neki hogy szűz vagy. Ha normális oda fog figyelni. Ha nem, akkor meg lapát.
Nekem ujjazástól szakadt el, nem fájt. Az első szex se fájt
Nedves voltál?
8/10 anonim 

válasza:

Nőként NEM szabad eltitkolni, hogy szűz vagy. Mindkettőtöknek, de főleg neked, ez nagyon rossz, ha nem tudja.
10/10 anonim 

válasza:

Ennyi idiótát....
Nem, a csávó nem fog érezni semmit.
És nem azért fáj mert szűz vagy.
Vagy nem voltál kellően benedvesedve, vagy a körme, vagy nagyon érzékeny a vaginád belül, stb, stb. Ilyen és hasonló okok miatt fáj. De főleg a nedvesség hiánya miatt. Használjatok síkosítót és lassan, óvatosan haladjon egyre beljebb.
Amikor a síkosítóval sikerül végigkenni a hüvely falát onnantól nem fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!