Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak egyesek a semmibe megszülni 1 gyereket? Vagy
ez csak nekem ilyen logikus, h amig tanulok, nincs munkám,
addig nem vállalok?
Ez viszont önzőség. Én csak az ő érdekét nézném, ha nem tudnám felnevelni, és annak van joga kiabálni vele, aki neveli. Inkább legyen idegeneknél, jó helyen, mint hogy megöljem. Erről a molesztálós dologról meg csak Amerikában hallani, és ez kb 0.0001%-a az összes örökbefogadónak. Ha már megfogant, ott már nem az én érdekem/hiúságom/önzőségem az első, hanem CSAK ÉS KIZÁRÓLAG Ő.
2010. ápr. 22. 21:56
32/60 A kérdező kommentje:
már ne haragudj, de én Magyarországgal szomszédos országban lakom, és itt volt ilyen, nem Amerikában!! nem Amerikában vannak csak molesztálások, basszus.. ezt ugye te se hiszed el?? te vmi vallási fanatikus vagy, vagy mi?? és ha beteg a gyerek? akkor is megszülöd, h halálraitéld? vagy szted pl. nyomorékként élni ÉLET???
Látom szelektív olvasásod van. Leírtam, hogy csak akkor helyeselném az abortuszt, ha a magzat beteg, vagy ha az édesanya élete veszélyben van. Ha már te írtad ki a kérdést, illik minden választ elolvasni (minimum 2-szer írtam ezt a mondatot le). Nem vagyok vallási fanatikus, csak tartom, hogy a magzat is ugyanolyan élet, mint TE. Azt, hogy hallottál valami szörnyűt, még nem azt jelenti, hogy általánosítanod kéne minden örökbefogadóra. Ha 100000 esetből egyszer történik ilyen, az még nem jelenti azt, hogy az előző 99999 eset hiába volt pozitív.
2010. ápr. 22. 22:04
Példaként azért írtam Amerikát, mert onnan hallani a legtöbbször ilyet.
2010. ápr. 22. 22:05
35/60 A kérdező kommentje:
de, olvastam. de ki tudja.. az a beteg élet nem élet? vagy akkor nem értelek. sajnos, nem annyira ritka. van 1 csomó szociális munkás ismerősünk. :S na, mind1. nem akarok vitázni veled.
A beteg élet is élet, de azzal csak tényleg szenvedés várná egész életében. Ha viszont egészséges, mért ne kaphatna egy esélyt a boldog életre? Én eddig csak pozitív példát láttam az ilyen örökbefogadással, úgyhogy az ellenpélda sem tud róla meggyőzni, hogy ez feltétlen rossz :)
2010. ápr. 22. 22:08
Én veled értek egyet. Itt akkor is véres rongy az ember,ha beleesik abba az egy százalékba,aki normálisan védekezik,odafigyel és terhes lesz.Nme értem ,mirét kell szarba nézni valakit ha elveteti ilyen esetben..azt meg,hogy mi a bűn a btk magába foglalja,a többi erkölcscsősz elvakult barom meg törölje ki a seggét az elveivel,és küldjön havonta x összeget ,vegyen nekem lakást, ha azért mocskolódik mert én azt írom nem tartanám meg.
üdv.
2010. ápr. 22. 22:14
Én pl. nem ítélek el senkit (csak akkor, ha védekezés helyett használja az abortuszt, na az ássa el magát), csak azt mondom, ÉN nem tenném meg, mert SZERINTEM gyilkosság. NEm kell a véleményemmel foglalkozni, de jogom van leírni.
2010. ápr. 22. 22:21
A magzat onnantól "él", hogyha kifejlődött az agya és be is indul. Addig csak egy húscafat az anya testében. Ez 3 hónapos korig nem történik meg, azért van ott meghúzva az abortusz végső időpontja.
Még valójában az újszülöttnek sem működnek a felsőbb agyi funkciói, úgy, mint memória, gondolkodás vagy bármi egyéb, csupán a motorikusak.
2010. ápr. 23. 08:47
Ne haragudj utolsó, de akkor egy növény sem él? Neki sincs agya, sőt idegrendszere sem. Mégis élőlény. Onnantól, hogy a zigóta beágyazódott fejlődésnek indul életműködéseket folytat (beindulnak az anyagcsere-folyamatai , fejlődésnek indul, érzékeli a környezet ingereit ... kifejlődnek a szervei, reagál a környezet ingereire), mire a legtöbb magzatot abortálják (nem két napos procedúra) dobog a szíve. Nem húscafat. Bízom abban, hogy a legtöbb nő, aki az abortuszt választja nem húscafatként tekint rá, hanem megviseli ez a műtét. Az abortusz nem játék, nem unalmukban mennek rá az emberek, hanem valami komoly okuk van rá.
2010. ápr. 23. 11:00
Kapcsolódó kérdések: