Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha külföldön vállalok erotikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha külföldön vállalok erotikus munkát, mennyi az esélye, hogy itthon kiderül?

Figyelt kérdés
Nem filmezésre vagy fotózásra gondoltam.
2011. máj. 5. 23:35
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Megvan rá a lehetőség... Úgy 50-50%. Attól függ, felkerül-e netre!
2011. máj. 5. 23:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem készülnek rólad képek és nem készülsz komolyabb karrierre e téren, akkor nem sok. Ha kikerül a netre, 99%.
2011. máj. 5. 23:50
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
ha nem vagy híres akkor nincs belőle bajod. szüleid nem jönnek rá és nem hogy saját nevet használsz
2011. máj. 6. 00:09
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy nem kaptam rosszindulatú megjegyzéseket. A kérdés szempontjából lényegtelen, hogy elvi vagy gyakorlati síkon beszélünk a témáról. Én is úgy gondolom, hogy ha nem készül kép, videó, és nem csap fel az ember "celebnek", akkor nem valószínű, hogy valaha kiderül.
2011. máj. 6. 00:15
 5/17 anonim válasza:

előbb utóbb valakinek itthon is fel fog tűnni..

ha valahol nyilvánosságra kerül a képsorozat, az mindig felkerül a netre(tényleg mindig)

2011. máj. 6. 00:23
 6/17 A kérdező kommentje:
Jó, de esetünkben nem készül se képsorozat, se videó. Mert tegyük fel, nem "modellkedésről" van szó, hanem táncról, netán prostitúcióról.
2011. máj. 6. 00:25
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem azért gondold meg:) Bár nagyon kedvesek az amszterdami magyar "erotikus munkás" lányok, ha van egy rosszakaród pillanatok alatt napisz*r bejegyzés lesz belőled nagyjábók napi qrva címmel, és oda a kényelmes életed...
2011. máj. 6. 00:28
 8/17 anonim ***** válasza:
Mégis hogyan reklámoznak, ha nem készül rólad kép?
2011. máj. 6. 00:31
 9/17 A kérdező kommentje:

Ez már részletkérdés, megvan annak is a módja :)

Köszönöm a válaszokat, jó éjszakát!

2011. máj. 6. 00:35
 10/17 anonim ***** válasza:
Ja. De előbb nézz utána a rabszolga nők google. És te csak szeretnéd hogy ne derülne ki! Hidd el ha nem 4 év akkor 6 év múlva. Ha megéred. De az már a te dolgod hisz egy tapasztalt ember vagy. És nem érdemes veled vitatkozni a saját fejed után mész ami majd a vesztedet okozza. Emlékezz erre a kérdésre ha bajba leszel. Na halli.
2011. máj. 6. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!