Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha külföldön vállalok erotikus munkát, mennyi az esélye, hogy itthon kiderül?
Figyelt kérdés
Nem filmezésre vagy fotózásra gondoltam.2011. máj. 5. 23:35
11/17 anonim válasza:
99%. A mai világban nincsenek titkok. Előbb utóbb úgyis gyanakodni fog valaki, és elindul a pletyka. Ha meg kint valaki rádtalál, rögtön elterjed. Elég egy kép, ami kikerül a netre és szintén tudják itthon is. Szóval ha e miatt aggódsz, akkor inkább ne vállald, mert nagy esélye van, hogy kiderül.
13/17 anonim válasza:
Én a helyedben nem annyira a lelepleződés, hanem inkább a személyes biztonságom ügyében aggódnék. Ha lebuksz az itthoniak előtt, akkor egy darabig háború lenne, de utána szép lassan megbocsájtanának. Ellenben ha összevernek, megnyomorítanak, ne adj isten meg is ölnek, azt már nem lehet helyrehozni. :(
hidd el, nem a levegőbe beszélek, jópár ilyen sztorit olvastam már lányokról.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 6. 11:53
15/17 anonim válasza:
Erre egy rövid sztori:
Én kisvárosban élek, van egy nagyon szép lány ismerősöm, Hollandiában volt "kirakatos", 1 héten belül látta egy másik ember a városunkból (pedig egy vidéki kisvárosról beszélünk), ráadásul a lányt verték is.
Szóval jól gondold meg!!!
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is, jól meg lett gondolva. :)
2011. máj. 6. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!