4 kg feletti babát hogy sikerült megszülni?
4,5 kg, hüvelyi szülés, gátmetszés nélkül, nem is repedtem, nem voltak olajok, masszázs, stb, "csak" egy szuper orvos és -azóta sajnos megszűnt- intézmény, meggyőződésem, hogy Nekik köszönhetem :) A kistesók is megközelítették az első babám súlyát :)
Ja, és nem, nem viselt meg egyik szülésem sem, a szex is tökéletes :)
1. gyerek 4,12 kg volt, nem volt nagyon nehéz, csak sok vért vesztettem, másnap elájultam. Azért a gyógyulás is elég rossz volt, 2 hétig nem tudtam ülni, a szex fél évig fájt.
2. gyerek 4,3 kg, gátmetszés nélkül. Már másnap ültem. A szextől féltem, de nem fájt, sőt. Eléggé kitágultam, alig éreztem valamit. Intim tornára nem volt időm, de szerencsére pár hónap alatt rendeződött ez a dolog is.
Szerintem kérj gátvédelmet, ha lehet, azon sok múlik.
Én 4 gyereketszültem.Szerintem nem a súlytóé függ.
1. 3750 56 cm.
2. 3350 55 cm.
3. 4300 58 cm
4. 4300 62 cm.
Nekem a másodikat volt a legnehezebb,pedig ő volt a legkisebb!De nálam a kitolási szakasz volt katasztrofális,mind a négynél!
Egyszerűen borzalmas volt!!!!
Első babám 3920 gr,án teljesen kitágultam viszont a
baba nem ereszkedett le,meg nem is jól haladt kifelé(a feje nem jól állt)így kb.7 óra után vittek császárra,de akkor már kivoltam!
A második babóca 20 hónapra érkezett az első után,vele autómatikusan császárra mentem,mert faros baba vol tés kevés idő telt el a két szülés közt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!