Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 kg feletti babát hogy...

4 kg feletti babát hogy sikerült megszülni?

Figyelt kérdés
Hüvelyi vagy császáros szülés? Ha sima szülés volt nagyon megviselt?
2011. okt. 28. 21:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem én szültem, hanem a szobatársam, és 5,15 kg volt a baba, simán meglett, az anyuka másnap már szaladgált, semmi baja sem volt - az orvos meg nem gyözött panaszkodni, hogy megeröltette magát, amikor segitett az anyukának.
2011. okt. 28. 21:56
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

4,5 kg, hüvelyi szülés, gátmetszés nélkül, nem is repedtem, nem voltak olajok, masszázs, stb, "csak" egy szuper orvos és -azóta sajnos megszűnt- intézmény, meggyőződésem, hogy Nekik köszönhetem :) A kistesók is megközelítették az első babám súlyát :)

Ja, és nem, nem viselt meg egyik szülésem sem, a szex is tökéletes :)

2011. okt. 28. 22:00
 3/13 anonim ***** válasza:
4950grammal született a kislányom,első gyerek! 18órányi vajúdás után megcsászároztak. Ennyi idő alatt csak 1,5ujjnyit tágultam. Az orvosom szerint simán megszültem volna hüvelyen is,ha tágulok,mert az alkatom meg van hozzá. Semmi komplikáció nem volt,de nem hagytak tovább szenvedni,mert nem tágultam tovább semmit.
2011. okt. 28. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:

1. gyerek 4,12 kg volt, nem volt nagyon nehéz, csak sok vért vesztettem, másnap elájultam. Azért a gyógyulás is elég rossz volt, 2 hétig nem tudtam ülni, a szex fél évig fájt.

2. gyerek 4,3 kg, gátmetszés nélkül. Már másnap ültem. A szextől féltem, de nem fájt, sőt. Eléggé kitágultam, alig éreztem valamit. Intim tornára nem volt időm, de szerencsére pár hónap alatt rendeződött ez a dolog is.

Szerintem kérj gátvédelmet, ha lehet, azon sok múlik.

2011. okt. 28. 22:24
 5/13 anonim ***** válasza:
4050 grammal született a fiam, hüvelyi úton, viszont vákummal. Volt gátmetszés, de a farpofák felé repedtem is csúnyán. Méhnyak is repedt, végig varrtak. Emiatt az ülés egy ideig nem volt kellemes. Kaptam ugyan Epiduralt, de sajnos félre sikerült, így csak az egyik oldalamon hatott, a másik oldalra mindent éreztem :( A kórházba éréstől számítva 6 óra alatt megvolt a szülés.
2011. okt. 28. 22:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
anyám hatodik gyerek volt, ötkilós, mamámat úgy dobták fel sebtiben a szülőágyra, még a kabát is rajta volt :-)
2011. okt. 28. 23:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Én 4 gyereketszültem.Szerintem nem a súlytóé függ.

1. 3750 56 cm.

2. 3350 55 cm.

3. 4300 58 cm

4. 4300 62 cm.

Nekem a másodikat volt a legnehezebb,pedig ő volt a legkisebb!De nálam a kitolási szakasz volt katasztrofális,mind a négynél!

Egyszerűen borzalmas volt!!!!

2011. okt. 29. 08:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Még annyit fűznék hozzá,hogy az utolsó volt gátmetszés és varrás nélkül!
2011. okt. 29. 08:48
 9/13 anonim ***** válasza:

Első babám 3920 gr,án teljesen kitágultam viszont a

baba nem ereszkedett le,meg nem is jól haladt kifelé(a feje nem jól állt)így kb.7 óra után vittek császárra,de akkor már kivoltam!

A második babóca 20 hónapra érkezett az első után,vele autómatikusan császárra mentem,mert faros baba vol tés kevés idő telt el a két szülés közt!

2011. okt. 29. 08:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem császár volt, de nem a baba súlya miatt, bár 4 kg felett volt. Szerintem, aki amúgy is meg tudja szülni, akkor ott már mindegy, hogy hány kiló.
2011. okt. 29. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!