Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak egyesek a semmibe megszülni 1 gyereket? Vagy ez csak nekem ilyen logikus, h amig tanulok, nincs munkám, addig nem vállalok?
Amit te mondasz az a felelős gondolkodásmód.
Igazad van.
21F
vigyázz, mert mindjárt betalálják a kérdésedet az abortuszellenes fanatikusok.
elvileg úgy logikus és reális, ahogyan te írod, de az abortuszellenes fanatikusok vmi más bolygóról jöttek
Igazad van. Azt hiszik, ha vállalják a felelősséget akkor már oké. Csak épp egy gyereknek pelenka kell, étel és szülők.Ésszel kell szexelni, ha meg baleset történik 72órás ilyen egyszerű.
Mondjuk egyesek szerint a pasimegtartásnak is jó módszere a szüljünk neki gyereket. Aztán mikor 3 éves a gyerek pislog hogy elhagyték, megcsalták...:S
Igaz, én is fiatal anyuka vagyok. 23éves, de már lediplomáztam, dolgoztam és van saját lakásunk(igaz, sajnálatos módon ezt örököltem, mert a szüleim meghaltak) és több mint 6éves kapcsolatom.
Ennyi, hogy elvetetem, és kész?
Egy életről van szó. Hat hetesen már megvan mindene, dobog a szíve.
Ha valaki már a 77. gyereket szüli, az felelőtlenség, igen.
De majd meglátod, ha lesz egyszer gyereked, és eszedbe jut, mi lett volna, ha elveteted. Nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!