Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak egyesek a semmibe megszülni 1 gyereket? Vagy
ez csak nekem ilyen logikus, h amig tanulok, nincs munkám,
addig nem vállalok?
Utolsóknak csak gratulálni tudok. Hogy lehet valaki ennyire rosszindulatu, hogy az esetek többségében nehéz, és fájdalmas döntésként abortusz terhét ahol tudják növelik? Van akire a szülei kényszerítik rá...
És mi van azokkal akiket megerőszakoltak? A leghülyébb indok, hogy az más... arról is az a szegény "gyerek" tehet? Vagy annak az életét kioltani ezen az alapon nem gyilkosság?
Az ott nem gyerek, hanem véletlen sejtcsoportosulás. Jó, ha mondjuk vallásos vagy akkor értem az álláspontod, elvégre akkor a hited szerint van addigra lelke...
De egyébként undorítóan rosszindulatú, gonosz dolog ilyeneket irni. Kiváncsi vagyok, ha majd a lányod teherbe esik 15 évesen akkor is ilyen konzervativ leszel-e.
2010. ápr. 22. 18:05
Az én lányom nem fog teherbe esni 15 évesen, mert úgy fogom nevelni. Attól, h erőszak által fogant, még ugyanúgy gyilkosság. Érdekes, h mindenki ezzel a megerőszakolással jön, amikor kb. az abortuszok 0,5%-a van emiatt, túlnyomó többsége pedig "a pasim azt mondta, h időben kiszáll", naptár-módszer és a "velem nem eshet meg, nem kell gumi"-gondolkodások miatt.
2010. ápr. 22. 18:17
Nem értem mi a rossz a válaszomban, hogy a sok abortuszpárti leszavazza, na még egyszer :D Miért rosszabb az, hogy megszüli a gyereket, de odaadja egy terméketlen családnak? Akkor a gyereknek is jó, él, és szerető családra lel, de az igazi anyjának is, hiszen nem esett át egy veszélyes műtéten, és ha nem megerőszakolták, hanem felelőtlen volt, akkor meg elgondolkozhat a szülés után mennyire nem jó annak lenni. Ha én olyan helyzetbe lennék, hogy nem tudnám felnevelni, biztosan örökbe adnám. Szerintem az élet a fogantatás pillanatától zajlik (pont ezért jó a védekezés, mert akkor nincs megtermékenyülés), tehát ha "hiba sejtcsoport", akkor is élet. Mielőtt megint válasz nélkül lepontoztok mondja el nekem valaki, hogy mért rosszabb ez, mint az abortusz (amit csak akkor támogatok, ha a születendő gyermek beteg, vagy az anya élete veszélyben van).
2010. ápr. 22. 18:48
Szerintem itt egy kicsit mindenkinek igaza van,de egyesek úgy látszik,csakis végletekben képesek gondolkodni,és fújjognak egymásra! :-) Utolsónak szerintem jogos a felvetése,és egyáltalán nem rossz ötlet.Azt hiszem,én inkább azt tenném,mint hogy elvetessem.
2010. ápr. 22. 19:07
25/60 A kérdező kommentje:
csak ne bizd el magad. még a legjobb nevelés mellett is becsuszhat a gyerek. a megszakitást én se pártolom.. sztem az nem védekezés. de ha vkinek amellett jön össze? akkor nem tehet róla.
Még mindig nem kaptam választ, hogy mért rosszabb az, hogy ha megszülöd, de odaadod a gyermeked egy terméketlen családnak, mint az abortusz...
2010. ápr. 22. 21:13
27/60 A kérdező kommentje:
az életben nem adnám idegeneknek!! ki tudja, h milyenek!!
Bocsánat, tudom, hogy végletekig önző vagyok... Kicsit szégyellem ezt a véleményem, de ez van.
Azért roszabb, mert ott az a 9 hónap, mikor én le vagyok korlátozva, kellemetlenségek vannak, nő a hasam, hízok, és fáj a szülés. Plusz a tudat, hogy van valahol egy gyerekem, nem lehet jó...
2010. ápr. 22. 21:43
Én még inkább együtt tudnék élni ezzel a tudattal, minthogy megöltem. Az ő javát nézném ebben a dologban, nem az én szenvedéseimet. A kérdezőre reagálva pedig: kicsit ironikusan szólva, mi lehet a legrosszabb ami vele történik, hogy megölik? Az örökbefogadásnál ott van egy közvetítő, hogy biztosan ne kerüljön rossz helyre a baba, alaposan kivizsgálják őket.
2010. ápr. 22. 21:47
30/60 A kérdező kommentje:
ha ha.. na ne mondd. sokan csak azért fogadnak örökbe, h aztán molesztálhassák őket. ezt tudom jól, voltak itt felénk is ilyen esetek. sőt, biztos lesz majd olyan is, h kiabálnak vele. pedig IDEGENEK!! az én gyerekemmel senki ne kiabaljon. ha meg már megszülöm, akkor azt a sok + kg-t nem azért vállalom, h aztán odaadjam vkinek.
Kapcsolódó kérdések: