Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma felmentem barátnőmhöz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi, beraktam neki egy picit az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem. Lehet terhes?

Figyelt kérdés
Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi,anélkül beraktam neki egy picit az elejébe, de tényleg csak az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem, tehát nem benne.. lehet terhes? (nem szed tablettát) 17/F ő 16 /L
2010. márc. 1. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
64%

Szuper, ha már ő is érzi a mens. előtti szokásos jeleket, akkor nincs semmi gond, megjön és kész...

Nyugi!

Nem tudom mennyi esély van, mi már jó sokszor csináltuk egy darabig gumi nélkül, és később húztuk fel a gumit, és még nem lett terhes, kb. 50 alkalomból 0 terhesség. akkor ha most 51-ikre lenne az, az 2 % !.

Ebben a statisztikában csak az a kegyetlen, hogy hiába 1% az esély, annak aki épp beleesik, annak a számára az pont egy 100%-os terhesség vagy baj vagy akármi.

Na de mi jóval idősebbek vagyunk, tartós kapcsolatban, szal ha besikerülne, akkor sem lenne világvége.

18 alatt azért ez sokkal rosszabb.

2010. márc. 9. 21:56
 72/77 anonim ***** válasza:
utolsó, az, h nektek nem jött össze, nem azt jelenti, h másnak se fog. a kérdezőnek pedig csak annyit, h 2 ismerősöm is végigmensizte a terhessége első pár hónapját. ennyit a mensi által nyujtott biztonságról.
2010. márc. 9. 23:10
 73/77 anonim ***** válasza:
Nekem így sikerült teherbe esnem, csak nekem van férjem és no para.Simán lehet így is teherbe esni.
2010. márc. 10. 08:31
 74/77 anonim ***** válasza:

Az előváladék egy színtelen, átlátszó, viszkózus folyadék, amely a férfi hímvesszőjéből a magömlést megelőzően távozik szexuális izgalom hatására. A váladékot a húgycső mellett, a prosztata alatt elhelyezkedő Cowper-mirigyek termelik. Szexuális tevékenység – maszturbálás, előjáték, vagy egyszerűen csak merevedés – során jelenik meg a húgycsőben, hogy az abban visszamaradt vizelet savas kémhatását semlegesítse az arra érzékeny spermiumok távozása előtt. A pénisz végén, a húgycsőnyílásban megjelenő előváladék a szexuális tevékenység során síkosító anyagként is funkcionál, közösülésénél elősegíti a makk behatolását a hüvelybe, illetve könnyíti abban a pénisz mozgását.

Mennyisége egyénenként változó és igen eltérő lehet, a néhány csepptől a több milliliterig is távozhat, előfordul, hogy csak az orgazmus bekövetkezte előtt röviddel jelenik meg. Az előváladék tartalmazhat az előző ejakulációból visszamaradt életképes spermiumokat is, így akár megszakított közösülésnél is létrejöhet terhesség.

Az AIDS-betegségben szenvedők előváladékban is megtalálható a HIV, ezért a beteg ondójával való érintkezés nélkül, az előváladékkal is továbbadható a fertőző betegség.

2010. márc. 10. 08:37
 75/77 anonim ***** válasza:

Egy testnedv az előváladék, így hívják. Az előváladék ritkán tartalmaz megtermékenyítésre alkalmas sejtet, mivel a prosztata termeli. Feladata, hogy síkosítsa a hímvessző végét, a makk felületét. Ez a váladék jóval hígabb, mint a spema, és színtelen.

100%-ig nem lehet kizárni a terhesség valószínűségét, ebben még a szakirodalomban is vitatkoznak. Tehát célszerű védekezni a behatolás előtt, ajánlom az óvszert, vagy a fogamzásgátló tablettát.

2010. márc. 10. 08:42
 76/77 anonim ***** válasza:
Az előváladékot NEM a prosztata termeli, hanem a cowper mirigyek. Ezek ugyanolyan mirigyek, mint a női Bartholin mirigyek. A prostata prostata nedvet termel, amely az ejaculatum fő tömegét adja.
2010. márc. 10. 20:56
 77/77 A kérdező kommentje:

hehe.. megjött neki.. innentől kezdve már tuti, hogy nem terhes.. neki mindig rendszeres, stb..

köszi mindenkinek a segítséget

2010. márc. 13. 08:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!