Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi, beraktam neki egy picit az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem. Lehet terhes?
Figyelt kérdés
Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi,anélkül beraktam neki egy picit az elejébe, de tényleg csak az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem, tehát nem benne.. lehet terhes? (nem szed tablettát) 17/F ő 16 /L2010. márc. 1. 17:56
2/77 anonim válasza:
1 percig bírtad? kemény vagy :D
5/77 anonim válasza:
Nem hiszem, de azért vegyen egy tesztet.
6/77 anonim válasza:
előváladékban lehetnek kóbor spermák így igen...
bár nem olyan sok rá az esély ,de akkor is van 30-55%
7/77 anonim válasza:
inkább gyúrj arra, h ne legyen ilyen korai a magömlésed. szánalom...
remélem legalább szegény kiscsajt kielégítetted máshogy, ha már a farkaddal képtelen vagy rá...
8/77 anonim válasza:
pedig ez sok pasival van így főleg ha tini és nagyon fel vannak izgulva...
9/77 anonim válasza:
30-55, ez marhaság. Dehogy 30-55. Megmondom én neked mennyi esély van: 0,2-2% maximum.
10/77 A kérdező kommentje:
köszi utolsó, megnyugtattál egy picit
2010. márc. 1. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!