Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma felmentem barátnőmhöz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi, beraktam neki egy picit az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem. Lehet terhes?

Figyelt kérdés
Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi,anélkül beraktam neki egy picit az elejébe, de tényleg csak az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem, tehát nem benne.. lehet terhes? (nem szed tablettát) 17/F ő 16 /L
2010. márc. 1. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
0%

De ha egészségügyis vagy avval is tisztában vagy hogy a csajszi nem terhes...így semmiképpen sem.

A vészmadarakról meg ennyit...no logika csak olvastak/hallottak valami hülyeséget. Gondolom mind nő...

Gratulálok!

18/F

2010. márc. 2. 18:43
 42/77 anonim ***** válasza:

Már bocs, de ha elolvastad volna rendesen azokat, amiket én írtam, akkor számodra is kiderült volna, hogy szerintem sem terhes a lány...

Szidhatod a nőket, de egyelőre te nem tudtad elolvasni amit írtam...

2010. márc. 2. 18:47
 43/77 A kérdező kommentje:

huhhh, köszi a válaszokat...

akkor nagy az esélye annak, h nem terhes, ugye?

2010. márc. 2. 20:24
 44/77 A kérdező kommentje:
17:44 es! te nagyon jófej vagy!:P csak tényleg ne legyen terhes!
2010. márc. 2. 20:38
 45/77 LN09 ***** válasza:

18:28!

Én is azt mondtam, hogy nem 3 nap, de jött valaki azzal, hogy nincs igazam! Azt már le sem mertem írni, hogy én is eü.-is vagyok, van róla fogalmam.

Hagyd rájuk, éljenek abban a tudatban, hogy 3 nap! Minket meg rosszul tanítottak :) :) :)

2010. márc. 2. 21:03
 46/77 LN09 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Te pedig ne itt várj segítséget! Tényleg ne idegen hozzászóló nyugtasson meg, hogy biztos nem terhes!

Valószínű nem az, mert a kisbabához peteérés is kell. Nagyon sok pár van akik éveken keresztűl próbálkoznak eredménytelenűl, pedig jókor vannak együtt.

Mi is majd 1 évig próbálkoztunk, mire összejöttek a babák! Szóval gyereket sem olyan egyszerű csinálni.

Hidd el tudom!

Van aki nem akarja, és ha csak ránéznek babás marad, van akinek évek alatt sem jön össze.

Szóval ne várd, hogy neten keresztűl derüljön ki, hogy mi a helyzet.

Legyen ez tanulópénz, hogy legközelebb védekeztek, és még véletlenűl sem rakod be neki 1 percre sem gumi nélkül.

2010. márc. 2. 21:08
 47/77 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak! A barátnőd ne szed fogamzásgátlót ezek szerint. Naptári módszer: a menszesz előtti 5-6 napban nem szükséges védekezni, ekkor 0% az esélye, hogy teherbe esik. De nektek sztem a gumi a legjobb.
2010. márc. 2. 22:07
 48/77 anonim ***** válasza:

Tegnap 21:03 Végre egy kolléga :):)

Jaja tényleg én is azon morfondíroztam, hogy rosszul tanították :D Gondolom nem egy iskolában végeztünk, így egyértelmű, hogy két helyen is rosszul tanítják, egy laikus, aki asse tudja mi az az ovuláció ezerszer jobban tudja :D:D

Egyébként komolyan engem ezzel annyira fel lehet húzni, jobban mint az előváladék kérdéssel. Azon is fel tudom magam idegesíteni, amikor valaki szerint az önmagában sperma, csak "átláccó", ilyet is olvastam már, és én voltam a hülye, mert elmondtam mi is az. Szóval én már azon sem lepődöm meg, ha valaki olyan hírrel érkezik, hogy a hajától lett terhes :D

2010. márc. 3. 14:03
 49/77 LN09 ***** válasza:

Kedves Kollega :)

Rossz padba ültünk :) Ez már biztos. A mai 16-17-18 évesek mindent jobban tudnak mint mi :) Lehet nekik kéne tanítani a fősulin meg egyetemen :)

Én már azon is elgondolkoztam, hogy én mitől lettem terhes... Lehet, hogy nem is vagyok az, csak úgy érzem :)

2010. márc. 3. 14:55
 50/77 anonim ***** válasza:
sztem nem csak az eü-sök tudják, legalábbis nem csak nekik kellene tudni, h mi az a peteérés. de azzal, gondolom, mindenki egyetért, h ilyen " kicsit berakom ", persze, gumi nelkul, az ilyen dolgok kicsit sem biztonságosak.
2010. márc. 3. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!