Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi, beraktam neki egy picit az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem. Lehet terhes?
Kislányok, eddig :)
Hát ha én most elmesélek valamit, tuti nem leszek kedvenc itt :)
Azért leírom, de hozzáteszem én nem azért szedtem gyógyszert, hogy ne legyen babám. Szóval én 13.14 évesen kezdtem gyógyszer szedni, mert volt egy bizonyos betegségem, és az akkori orvostudomány szerint a fogigátló volt a legjobb orvosság ( hozzáteszem azóta is megvan a bajom! ) Aztán mikor 16 éves lettem megtartottam fogamzásgátlónak. Amikor elkezdtem szedni, nem rohantam eszeveszetten és feküdtem le mindenkivel! Egy pasi volt az életemben, aki a férjem lett. Szóval nem használtam ki a lehetőséget!
Aztán kiderült, hogy PCO-m ban. Eü.-sök tudják mi az nem részletezem. Nem állítom, hogy a tabletta miatt, de szerepe volt benne. Persze a mai tabletták már nem olyanok mint 10-12 éve!!! Ezért küzdöttünk babáért, és ezért igazságtalanság, hogy valakinek elsőre összejön, és elveteti, más meg küzd évekig.
A másik: a nemi betegség! Itt is előre hozzáteszem, hogy nem tudom a mai tabletták milyenek, de anno nekem állandóan fertőzésem volt! Ahogy abbahagytam semmi bajom nem volt, és persze párom is állandóan elkapta. "ping-pong effektus" Szóval sajnos egy rossz kapcsolatot is megkeseríthet a hüvelygomba. Nem kell szifilis, tripper, és társaik.
Én azért örülök, hogy nem most vagyok 16 éves. Nekik sem könnyű. Szülők egész nap dolgoznak, az iskola nem ad felvilágosítást, a net sokszor hülyeséget ír, és van egy két vezér lány aki szerint ha szűz vagy 13 évesen, és nem volt legalább 1 abortuszod akkor nem is éltél! Ezáltal kiközösítik.
16:13-as vagyok :)
Azért jó, hogy megtanultamjrni :)
Szóval egy jó kapcsolatot is tönkre tehet a nemi baj :)
tegnap azt mondta barátnőm, hogy érzi , hogy meg fog neki jönni (elvileg szombatra, 7 éve rendszeres neki)
görcsölt a hasa... ugye így már kizárt, hogy terhes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!