Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma felmentem barátnőmhöz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi, beraktam neki egy picit az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem. Lehet terhes?

Figyelt kérdés
Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi,anélkül beraktam neki egy picit az elejébe, de tényleg csak az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem, tehát nem benne.. lehet terhes? (nem szed tablettát) 17/F ő 16 /L
2010. márc. 1. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
Azért még ne keseredj el, nem mindenki ilyen ám. És az is lehet, hogy fiad lesz, bár rájuk a nemi betegségek ugyanúgy vonatkoznak, csak őket annyira nem tartják a szülők rövid pórázon, mondván fiúk...na de könyörgöm, attól még ugyanúgy lehetnek nemi betegek, mint a velük egykorú lányok. Hidd el, nem mindenki kezdi el ilyen korán.
2010. márc. 3. 16:00
 62/77 anonim ***** válasza:
A 86%-os vár babát, én a 81%-os vagyok, de mindketten eüsök vagyunk :)
2010. márc. 3. 16:01
 63/77 anonim ***** válasza:
ok, értem. hát, akkor a kismamának sok boldogságot. te meg, ugymond, terjeszd az igét.. :)) ahol csak lehet, mondd el, h a megszakitás nem védekezés. nekem sehol se hisznek, itt az oldalon.
2010. márc. 3. 16:02
 64/77 anonim ***** válasza:
Hát én inkább a nemi betegségek elkerüléséről terjesztem az igét. A nem kívánt terhesség sem általában megszakítós pároknál jön össze, hanem tényleg azoknál akik nem tudják időben megszakítani az együttlétet, természetesen ennek is a megszakítás a gyökere, tehát ha ilyen eszükbe sem jutna, akkor nem lenne ezzel az időben megszakítással probléma, dehát ez tényleg olyan dolog, hogy nem megy időben, főleg nem az említett korosztálynál. Hogy is menne? Gyakran felnőtt, 30 év feletti pároknál sem sikerül, nemhogy kamaszkorúaknál. Szóval én mindig elmondom, általában akikkel beszélek hogy mi hogy, azok szokták érteni, csak sokszor az a baj, hogy a fiatalokkal mindenki bunkó hangnemben beszél. Na most bunkósággal, meg ha mindennek lehordják őket, nem fogják komolyan venni és akkor semmit sem ér a meggyőzés, a jó szándék és még csak hiteles sem lesz a mondandó. Mindig meg kell nyugtatni, a színtiszta igazságot elmondani és utána pedig a tanácsokat, akkor általában okulnak belőle.
2010. márc. 3. 16:13
 65/77 LN09 ***** válasza:
100%

Kislányok, eddig :)

Hát ha én most elmesélek valamit, tuti nem leszek kedvenc itt :)

Azért leírom, de hozzáteszem én nem azért szedtem gyógyszert, hogy ne legyen babám. Szóval én 13.14 évesen kezdtem gyógyszer szedni, mert volt egy bizonyos betegségem, és az akkori orvostudomány szerint a fogigátló volt a legjobb orvosság ( hozzáteszem azóta is megvan a bajom! ) Aztán mikor 16 éves lettem megtartottam fogamzásgátlónak. Amikor elkezdtem szedni, nem rohantam eszeveszetten és feküdtem le mindenkivel! Egy pasi volt az életemben, aki a férjem lett. Szóval nem használtam ki a lehetőséget!

Aztán kiderült, hogy PCO-m ban. Eü.-sök tudják mi az nem részletezem. Nem állítom, hogy a tabletta miatt, de szerepe volt benne. Persze a mai tabletták már nem olyanok mint 10-12 éve!!! Ezért küzdöttünk babáért, és ezért igazságtalanság, hogy valakinek elsőre összejön, és elveteti, más meg küzd évekig.

A másik: a nemi betegség! Itt is előre hozzáteszem, hogy nem tudom a mai tabletták milyenek, de anno nekem állandóan fertőzésem volt! Ahogy abbahagytam semmi bajom nem volt, és persze párom is állandóan elkapta. "ping-pong effektus" Szóval sajnos egy rossz kapcsolatot is megkeseríthet a hüvelygomba. Nem kell szifilis, tripper, és társaik.

Én azért örülök, hogy nem most vagyok 16 éves. Nekik sem könnyű. Szülők egész nap dolgoznak, az iskola nem ad felvilágosítást, a net sokszor hülyeséget ír, és van egy két vezér lány aki szerint ha szűz vagy 13 évesen, és nem volt legalább 1 abortuszod akkor nem is éltél! Ezáltal kiközösítik.

2010. márc. 3. 16:13
 66/77 LN09 ***** válasza:

16:13-as vagyok :)

Azért jó, hogy megtanultamjrni :)

Szóval egy jó kapcsolatot is tönkre tehet a nemi baj :)

2010. márc. 3. 16:17
 67/77 A kérdező kommentje:

tegnap azt mondta barátnőm, hogy érzi , hogy meg fog neki jönni (elvileg szombatra, 7 éve rendszeres neki)

görcsölt a hasa... ugye így már kizárt, hogy terhes?

2010. márc. 9. 20:30
 68/77 anonim ***** válasza:
nem terhes tuti:nagyon min az esélye. mi nagyon sokszor megszakitással csináljuk,és egyszer sem estem teherbe,és már nem is foglalkozom vele,mert tudom hogy nem leszek az,olyan kicsi a százalék,nyugi, de ha féltek vegyetek egy tesztet.700ft:( annyit megér,tájékoztatot ELOLVASNI:)
2010. márc. 9. 20:38
 69/77 anonim ***** válasza:
még mindig nem kizárt, de szinte biztos h nem az :) szóval meg lehet nyugodni.
2010. márc. 9. 20:41
 70/77 anonim ***** válasza:
sztem 50%:) vagy terhes vagy nem=)
2010. márc. 9. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!