Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma felmentem barátnőmhöz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi, beraktam neki egy picit az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem. Lehet terhes?

Figyelt kérdés
Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi,anélkül beraktam neki egy picit az elejébe, de tényleg csak az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem, tehát nem benne.. lehet terhes? (nem szed tablettát) 17/F ő 16 /L
2010. márc. 1. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 A kérdező kommentje:

hát akkor nagyon fasza...

ha nem veszek 72 órásat, akkor teszt, tehát csak 10 nsp múlva derül ki, h mi van, akkor meg már késő

2010. márc. 1. 19:23
 22/77 A kérdező kommentje:
hogy van akkor ez a tesztes dolog? 3 napon belül nem mutatható ki vagy hogy van? vagy arra van spéci drágább teszt? lécci segítsetek, nem akarunk gyereket
2010. márc. 1. 19:32
 23/77 anonim ***** válasza:
mentél volna le a gyógyszertárba kotonért
2010. márc. 1. 19:44
 24/77 A kérdező kommentje:

mondom, h nem volt időnk és csak egy perc volt..

de nem ment bele semmi, bár attól tartok, mi van, ha előváladék ment bele.. bár nem mentem fel a méhszájáig, csak a hüvely elejébe tettem be..

2010. márc. 1. 19:51
 25/77 anonim ***** válasza:
51%
jesszus...Egyet tanulj meg, ha nem védekeztek, megvan az esély a terhességre. Lehet h kevese, de sose nulla. 16 évese már ilyen felelőtlenek vagytok, mi lesz késő. De ti tudjátok. a terhességi teszt 2 hét után mutat megbízható eredményt, ugyanis akkor indul meg a hcg hormon termelődése, ami a terhességet jelzi. Itt sokan írták, h sose húztak gumit, sose lett aj. Szerintem ilyennel nem dicsekedi kéne, és pláne nem kéne a 16 éveseket arra "uszítani", h csináld csak, nekem se lett soha baj. nevetséges. Talán te vagy terméketlen, arra em gondoltál? védekezi midig kell, ha nem akartok parázni. Remélem azért nem lesz gond, és tanultok a leckéből.
2010. márc. 1. 20:20
 26/77 A kérdező kommentje:
tanultunk, soha többet nem lesz ilyen, de nagyon félünk... remélem nem lesz terhes.. a 72órás felborítaná az egész szervezetét, egy abortusztól az egész élete megváltozhat, úgyhogy reménykedek.. akármi is lesz, én kiállok mellette, és nem hagyom magára! (mint sokan mások ilyen helyzetbe)
2010. márc. 1. 20:28
 27/77 A kérdező kommentje:

barátnőm megnyugodott HURRÁ

de ettől függetlenül sajna még lehet baj..

2010. márc. 1. 21:21
 28/77 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a tanácsokat!
2010. márc. 1. 21:21
 29/77 LN09 ***** válasza:
A 72 óras tablettát sem úgy adják, hogy lemész a gyógyszertárba és veszel...
2010. márc. 1. 22:34
 30/77 anonim ***** válasza:
nem értelek, de tenyleg. megvan a baj, és inkább rettegtek, mint h bevenné a baratnod azt a szerencsétlen tablettat? és ha mégis terhes lesz? akkor abortusz? azt hiszed, h az jobb? és nem borit fel semmit. ilyeneket csupan a vészmadarak mondanak itt. én is vettem már be, és tod mi lett az eredménye? nem csak, h nem lettem terhes, hanem meg is nyugodtam. és SEMMI TÖBB!!
2010. márc. 2. 00:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!