Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma felmentem barátnőmhöz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi, beraktam neki egy picit az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem. Lehet terhes?

Figyelt kérdés
Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi,anélkül beraktam neki egy picit az elejébe, de tényleg csak az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem, tehát nem benne.. lehet terhes? (nem szed tablettát) 17/F ő 16 /L
2010. márc. 1. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:

14:55 babát vársz? :) Vagy már meg is szültél? :):) Gratulálok :):)

Nekem még nincs babám :)

Tény, nem csak eüsöknek illene tudnia a peteérésről, ennek ellenére mégis minden nap kiderül, hogy szinte csak mi tudunk róla, tisztelet a kivételnek, aki fontosnak tartja ezeket a dolgokat a szexuális élet megkezdése előtt.

2010. márc. 3. 14:56
 52/77 LN09 ***** válasza:

Igen, babát várok :) Ráadásul kettőt is egyszerre :)

Persze, tisztelet a kivételnek!!! Nem is rájuk értettem a célzást. De azért durva amikor valaki teljes nyugodtsággal kijelenti, hogy aktus után 3 nappal már tesztelhet, NYUGODTAN!!! Persze, tesztelhet, de semmi értelme!

15-16 évesen én sem voltam még eü.-is, sőt internetünk sem volt! A felvilágosítás, hmm... Arról ne beszéljünk, mert kb. 1x volt 18 évesen, akkor is annyit mutattak meg, hogyan kell gumit húzni egy banánra! Pedig nem régen voltam 15-16 éves, ha most 25 vagyok :)

De valahogy akkor is tisztában voltam a dolgokkal. Lehet lepontoznak azért amit most írni fogok! Én 15 évesen ismertem meg páromat, aki mára a férjem lett. ( tudom, ez a mai 15-16 éveseknek meglepő, hogy egy pasi, az is a férjem lett :) )

De én sosem vártam el tőle, hogy ő gondoskodjon a védekezésről! Én úgy gondoltam, hogy erről nekem kell gondoskodnom! Soha eszembe nem jutott, hogy "csak egy percre rakja be gumi nélkül" vagy hogy egyáltalán védekezés nélkül együtt legyünk. Sajnos ez ma már másképp megy!

2010. márc. 3. 15:42
 53/77 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok!!! Lehet, hogy ez most rosszul érint pár "bulizó életstílusú embert", de iszonyúan örülök, hogy végre valaki, aki huszonévesen mer babát vállalni! El sem hiszed, ilyenkor mennyire repesek a boldogságtól! :):) Tökéletes időben vagy, ez a legegészségesebb :):) Fiúk vagy lányok lesznek, vagy is-is? :):):) Úúúú tényleg nagyon feldobódtam :):)
2010. márc. 3. 15:44
 54/77 anonim ***** válasza:
én vok az eü-s családdal " megaldott " egyén. hat, igen, a felvilágositás az 0. majdnem minden fiatal megszakitásos " védekezéssel " kezdi, aztan jobb esetben észbekap az 1. abortusz utan. ha nem, akkor még sok abortuszon átesik, aztan meg nem lehet gyereke. engem se világositottak fel, meg stb. anyu azt állitja, h én nem engedtem, de én nem igy emlékszek. na, mind1. pl. mielőtt megkeztem a nemi életet, már sok mindent tudtam. a baratnok csak néztek, h miért kell védekezni, meg stb. csak kiveszi, és annyi, én meg mindig is tudtam, h ez nem ilyen egyszerű. szal, nekem se jutott volna soha eszembe, h védekezés nélkül szexeljek. jo lenne, ha több ilyen fiatal lenne. :S
2010. márc. 3. 15:47
 55/77 anonim ***** válasza:
Nos én szerintem a megszakításos védekezéssel nem ez a fő gond. Persze fiatalok ki sem tudják venni időben, észre sem veszik, hogy nem vették ki és ott a sok nem kívánt terhesség. Mert általában nem az előváladéktól, hanem az ügyetlenségüktől esnek teherbe, csak fogalmuk sincs róla... én inkább egészségfejlesztés területű vagyok, így ezerszer jobban féltem a fiatalokat a nemi betegségektől. Na ott teljesen mindegy, kivette-e időben vagy nem, ha nemi beteg az egyik fél, a másik 99%, hogy elkapja :( És bár nem lesz tartós probléma egy gombától, vagy trippertől, trichomonastól, de akár HIV, hepatitis, chlamydia és ezer féle betegséget elkaphatnak :( A szexuális életet 14 éves korban kezdik. Na most egy chlamydiával indítani a szexuális életet. Én ezért is vagyok óvszerpárti.
2010. márc. 3. 15:51
 56/77 anonim ***** válasza:
én tablettat szedek, nem bizok az ovszerben. habar, mostanaban gumit is hasznalunk. ha vki megbizik a párjában, akkor nem kellene félni a nemi betegségektől, de sztem nem szabadna megszakitással " védekezni ", nem is értem, h egyesek h merik bevállalni.
2010. márc. 3. 15:53
 57/77 anonim ***** válasza:
Mármint úgy óvszerpárti, hogy azt a védekezést ajánlom mindenkinek. Persze én mindig mondom, hogy a szexuális életet nem 14 évesen kellene elkezdeni, de a szavak semmit nem érnek :( Minimum 16-17 éves koráig várniuk kellene a szexuális élet megkezdésével. Na meg mit csinálnak ha betegek lesznek? Nem merik elmondani, mert félnek orvoshoz menni, holott a nemi élet megkezdésekor, évente egyszer nőgyógyászati szűrés ajánlott. Ha nem mondják el, akkor akár a legkönnyebben kezelhető gombás fertőzés is okozhat végleges meddőséget, szóval sokkal rosszabb dolgok is történhetnek mint a nem kívánt terhesség :(
2010. márc. 3. 15:54
 58/77 anonim ***** válasza:

Persze összeszokott pároknál nem szükséges az óvszer.

Én nem bízom a tablettában, nem is szedhetem, de nem is szedném. Féltem az egészségem, bár nekem még nincs babám, gondolom egy darabig nem is lesz még, de én inkább előre felkészülök és nem szedek semmit. Ettől függetlenül inkább szedjenek tablettát, minthogy sehogyan se védekezzenek, sokan a tabletta pártját fogják, én inkább ellene vagyok, de ez már mindenki magánügye. Ezer féle fajta védekezés van, biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálná a neki megfelelőt csak sokan nem is keresik.

2010. márc. 3. 15:57
 59/77 anonim ***** válasza:
remelem, az en lanyom nem fogja olyan korán kezdeni. csak, én se tudok már mit mondani a fiataloknak. mármint, nincs lányom, még csak 19 vok, csak h majd, ha lesz. :S
2010. márc. 3. 15:57
 60/77 anonim ***** válasza:
nem te vársz babát? :)
2010. márc. 3. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!