Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi, beraktam neki egy picit az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem. Lehet terhes?
14:55 babát vársz? :) Vagy már meg is szültél? :):) Gratulálok :):)
Nekem még nincs babám :)
Tény, nem csak eüsöknek illene tudnia a peteérésről, ennek ellenére mégis minden nap kiderül, hogy szinte csak mi tudunk róla, tisztelet a kivételnek, aki fontosnak tartja ezeket a dolgokat a szexuális élet megkezdése előtt.
Igen, babát várok :) Ráadásul kettőt is egyszerre :)
Persze, tisztelet a kivételnek!!! Nem is rájuk értettem a célzást. De azért durva amikor valaki teljes nyugodtsággal kijelenti, hogy aktus után 3 nappal már tesztelhet, NYUGODTAN!!! Persze, tesztelhet, de semmi értelme!
15-16 évesen én sem voltam még eü.-is, sőt internetünk sem volt! A felvilágosítás, hmm... Arról ne beszéljünk, mert kb. 1x volt 18 évesen, akkor is annyit mutattak meg, hogyan kell gumit húzni egy banánra! Pedig nem régen voltam 15-16 éves, ha most 25 vagyok :)
De valahogy akkor is tisztában voltam a dolgokkal. Lehet lepontoznak azért amit most írni fogok! Én 15 évesen ismertem meg páromat, aki mára a férjem lett. ( tudom, ez a mai 15-16 éveseknek meglepő, hogy egy pasi, az is a férjem lett :) )
De én sosem vártam el tőle, hogy ő gondoskodjon a védekezésről! Én úgy gondoltam, hogy erről nekem kell gondoskodnom! Soha eszembe nem jutott, hogy "csak egy percre rakja be gumi nélkül" vagy hogy egyáltalán védekezés nélkül együtt legyünk. Sajnos ez ma már másképp megy!
Persze összeszokott pároknál nem szükséges az óvszer.
Én nem bízom a tablettában, nem is szedhetem, de nem is szedném. Féltem az egészségem, bár nekem még nincs babám, gondolom egy darabig nem is lesz még, de én inkább előre felkészülök és nem szedek semmit. Ettől függetlenül inkább szedjenek tablettát, minthogy sehogyan se védekezzenek, sokan a tabletta pártját fogják, én inkább ellene vagyok, de ez már mindenki magánügye. Ezer féle fajta védekezés van, biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálná a neki megfelelőt csak sokan nem is keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!