Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma felmentem barátnőmhöz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi, beraktam neki egy picit az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem. Lehet terhes?

Figyelt kérdés
Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi,anélkül beraktam neki egy picit az elejébe, de tényleg csak az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem, tehát nem benne.. lehet terhes? (nem szed tablettát) 17/F ő 16 /L
2010. márc. 1. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
19.13. beágyazódás 3 nap, 3 nap után már ki lehet mutatni, 99%os eredménnyel. nekem is kimutatta, szal tudom mit beszélek. olvasd el a tájékoztatóját az egyiknek..
2010. márc. 2. 11:43
 32/77 anonim ***** válasza:

a 72 órás tablettát évente egyszer lehet bevenni! gyakrabban nem, mert tényleg nagyon bezavar a hormonoknak.

és sok helyen nőgyógyász kell h felirassa (pl ügyeleten). de van ahol kiadják recept nélkül is.

inkább vegyetek 1 tesztet csütörtökön, valszeg nincs baj, úgyhogy nyugi.

2010. márc. 2. 11:48
 33/77 LN09 ***** válasza:

Én nem értelek titeket! Vegyen tesztet! Okés! De az sem azonnal mutatja ki a terhességet. Jó esetben a 14. napon van peteérés, onnan még legalább 10-14 nap mig kimutatja, ha terhesség van.

Jó, tudom ha mindenki igy esne teherbe... De ha 2010.03.01.-én voltak együtt, akkor is 2 hét kell mire kimutatja a terhességet!

Nekem az elmaradt menzi első napján mutatta ki, hogy terhes vagyok, nem peteérés után 3 nappal!

2010. márc. 2. 14:09
 34/77 LN09 ***** válasza:

* Azért annak szerencsételnnek is kell idő mig beágyazódik!

Utolsó voltam!

2010. márc. 2. 14:11
 35/77 anonim ***** válasza:

nem, nem 14 nap. a beágyazódás után már termelődik a hcg hormon, szal az simán jó ha csütörtökön vesz egy tesztet.

nem tudom te mikor csináltad, de a mai tesztek már 3 nap után használhatóak.

2010. márc. 2. 14:13
 36/77 anonim ***** válasza:

Lassan mondom csakhogy megértsd kedves kérdező:

A BARÁTNŐD NEM TERHES!

72órás NEM kell se teszt a vészmadarak azért kárognak mert hülyeséget csináltál és ha eléggé bexarsz szerintük többet nem fogsz ilyet...ennyi

Amúgy meg ha statisztikáról meg lehetséges terhességekről beszélünk akkor mondok egy jót: szűznemzés...annyit tesz h egy nő aki sosevolt pasival gyereket szül akinek a genetikai állománya teljesen megegyezik az övével csak fiú....tehát egy ellenkező nemű klón. Volt már rá példa nézz utána....ezek után már attol is rettegjenek a tini csajok h csakúgy teherbeesnek? Ugyanmár...meg ez a a 2barátnőm is így letterhes duma meg lejárt lemez...a megszakítás lényeg h kelenfőldnél kiszállsz...ha a pasi fentmarad a vonaton azt el fogja sunnyogni! Remélem érted a célzást...és azért van külömbség egy félórás sex és egy berakatamazelejétegypercre között is nemkevés!!!

Statisztikailag még arra is van esély hogy te terhes vagy...tudod nagyszámok törvénye. Nyugi no para nem kell minden eltulzott hülyeséget elhinni...van benne igazság amit itt írtak neked, többnyire igaz mind de fel van fújva nemgyengén.

Ennek ellenére lehet terhes a barátnőd...de teis ennyierővel...tudod statisztika:)

Nyugodjatok meg nincs gond....de felőlem rettegjétek át ezt a hónapot nagyon jót fog tenni a kapcsolatotoknak ezt elhiheted nekem!

A döntés nállad van, én ne fogok könyörögni hogy gondolkozz logikusan(és igen a védekezésnélküli sex nem logikus de ami történt megtörtént)...

Bízz bennem!

18/F

2010. márc. 2. 17:44
 37/77 LN09 ***** válasza:

14:13!

És ha épp nem termelt még annyi hcg-t, és neg. lesz? Akkor esetleg megnyugszik, hogy nincs baba. Aztán pedig jön a baj... Végülis nekem oly mindegy hányadik napon csinálja a tesztet!

Én az elmaradt menzi 1. napján teszteltem pozitivat. De mondjuk én akartam babát, terveztük, és nem vagyok 16 éves. Szóval azért picit jobban tájékozott vagyok!

De a természet a ciklust sem a semmiért találta ki. Één nem hiszem, hogy szex után 3 nap után kimutat bármit is, de ha te igy gondolod, akkor rendben!

2010. márc. 2. 17:51
 38/77 LN09 ***** válasza:

Amúgy az rendben van, hogy a beágyazódás után 3. kimutatja. De a beágyazódás 7-10 nap, ahhoz még hozzájön a 3 nap, az nálam akkor is 10-13 nap!

Utolsó voltam!

2010. márc. 2. 17:53
 39/77 anonim ***** válasza:

nem értem minek teszel fel ilyen kérdést ha megnyugodtál a 0,2-2-től. Nem értem hogy lehetnek ilyen emberek akinek elég 1 tök idegen vki szava.

Igen is h lehet terhes a barátnőd és ha belegondolsz ha csak 0,1 az esélye akkor is van rá és lehet épp nálatok megtörténik aminek nem kéne.

2010. márc. 2. 17:55
 40/77 anonim ***** válasza:

Na már megint kezdődik. NEM 3 NAPON BELÜL MUTAT TESZTET. Egészségügyis vagyok csak tudom már mit mondok. Komolyan mondom az eszem megáll. Itt részleteztem, hogy miért nem mutathat 3 nap után eredményt. A beágyazódás UTÁN 3 nap. A beágyazódás hogy a viharba lenne 3 nap????? 8 nap kb. 8+3=11, de a beágyazódás akár 10 napig is eltarthat,ezért mondhatjuk azt, hogy a teszt legkorábban 14 nappal az aktus után mutat eredményt. Mostmár komolyan elegem van itt a 3 napozásból. Senki nem gondolná végig logikusan, csak a betegtájékoztatót olvasgatja?

Akinek meg aktus után 3 nappal pozitív lett a tesztje, annak vagy cisztája van, vagy tumora, vagy már X idős terhes... de látom a szónak nem hisztek:

"1. Először is a spermiumok bejutnak a szervezetedbe és ott várják, hogy találkozzanak a petesejttel. Előfordulhat, hogy akár 2-3 napig is várnak rá, mert éppen nincsen peteérés. Ha félidőben történt az “akció” akkor jó eséllyel 1 napon belül összetalálkoznak a spermiumok és a petesejt és megtörténik a fogantatás.

2. Ezt követően 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, és a fogantatástól számított 7 nap múlva megkezdődik a beágyazódás. Innentől kezdve már lehet HCG a véredben. Ha a ciklus kezdetétől fogva mérted a testhőmérsékletedet, akkor most azt tapasztalhatod, hogy megemelkedik a testhőmérséklet.

3. A beágyazódás 5 napig tart, tehát a 12. napon fejeződik be, innentől kezdve rohamosan nő a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletből is (ha rövidebb a ciklusod, akkor már 1-2 nappal hamarabb is). A baba ekkor már 0,5 mm-es."

2010. márc. 2. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!